HiFifreaks?


Vi startade Hifi Freaks av enkla orsaker. Vinstmarginalerna i hi-fi industrin är skyhöga och servicen är inte bra nog. Hos Hifi Freaks är vårt mål är att ändra detta genom att sätta nya standarder inom service och låga, konkurrenskraftiga priser. Därför valde Hifi Freaks att gå DIREKT-TILL-DIG och sänka priset med den normala återförsäljarmarginalen. Istället för att ha en stor, fin butik som bara skulle betyda att vi ska tjäna mer på varorna, har vi valt ett koncept med låga direkt-till-dig-priser.

Idén bakom Hifi Freaks kom från Thomas Sillesen och Daniel Nielsen. Både Daniel och Thomas har alltid varit intresserad av allt inom hi-fi och för Michael steg interesset under hans praktik som marknadsekonom hos Densen. Dessa olika bakgrunder och kunskaper har gjort det möjligt att skapa en synergi i jakten mot det gemensamma målet.

Vi importerar själv alla varor – Låga direkt-till-dig-priser för dig!

Vinstmarginalerna i branschen är helt enkelt för höga - Vi har för avsikt att ändra detta.
Vi agerar som ett distributionsbolag med ett mycket enkelt mål.
Vi vill ge den bästa servicen och sälja de bästa produkterna till det bästa priset. Därför har vi sparat bort våra återförsäljare och säljer direkt till dig. Detta innebär att ett brett spektrum av produkter som tidigare har sålts i Sverige nu kan hittas med en prissänkning på upp till 50 %!

Inga butiker – Prova hemma hos dig själv!

Vi har sparat bort stora butiker fyllda med anställda för att ge dig bättre priser. Men det betyder inte att vi hos Hifi Freaks har glömt hur viktigt det är att du kan prova och testa produkterna i ditt eget vardagsrum. Därför kan du returnera varorna till oss i upp till 30 dagar efter köpet, om du skulle ångra dig.

Vi skickar gratis (på beställningar över 500,- kr) och om du skulle ångra dig betalar vi också returfrakten.
Så om du drömmer om ny hifi-utrustning, då finns det ingen anledning att vänta - det är helt riskfritt och du kan höra ljudet av din nya utrustning i ditt eget vardagsrum och tillsammans med din övriga utrustning.


Daniel Valentin Nielsen

Daniel Valentin Nielsen

Allon Hecht

Allon Hecht

Ditlev Leth

Ditlev Leth

Henrik Pedersen

Henrik Pedersen

Sofie Thorup

Sofie Thorup

Daniel Juel Nielsen

Kenneth Durr

Sandra Barisic

Sandra Barisic

Daniel Juel Nielsen

Daniel Juel Nielsen

Thomas Sillesen

Thomas Sillesen