Wharfedale Reva SR Kompakta högtalare

Wharfedale Reva SR

Wharfedale Reva SR

Tillgängligt: I lager

Skickar idag om du beställer innan 7 timmar and 39 minuter!


10299 kr /Par


REVA


Reva-serien är helt nykonstruerad, för maximal tonbalans och musikalisk detaljeringsgrad. Wharfdales nya Reva-serie har omfattande undersökts i kabinen och enhetstekniken kombinerat med passion för musik.

* Obligatoriska fält

+ -


 

REVA

Reva-serien är helt nykonstruerad, för maximal tonbalans och musikalisk detaljeringsgrad. Wharfdales nya Reva-serie har omfattande undersökts i kabinen och enhetstekniken kombinerat med passion för musik. Bara från sin egen flätade glasfiberbas / mediumton-enhet till den otroligt vackra sjulagers pianolackytan. Slutresultatet är en otroligt vacker talare som ser bra ut och kommer att återuppliva live i din musik och filmsamling.

 

Ljudfunktioner

Wharfedale Reva är designad från grunden för att erbjuda toppmodern tonal noggrannhet och musikalisk detalj, och den har tagits fram med en kombination av omfattande forskning i unik element- och kabinett teknik kombinerat med en passion för musik. Från den egenutvecklade glasfibervävda basen och mellanregister-elementen till dess 7 lagers pianolack - Reva Serien är fantastisk inifrån och ut och kommer att göra din musiksamling och hemmabioupplevelse spännande.

 

Reva Range

Reva är det senaste utbudet av Audiofila högtalare från Wharfedale, det mest välkända namnet på brittiska högtalare. Storbritannien har länge varit känd över hela världen som hem för högtalarteknik när det gäller innovation och kvalitet. Detta goda rykte har några av världens mest kända högtalartillverkare använt många år på att bygga upp. Wharfedale, som grundades för över åttio år sedan, har alltid gått i spetsen för att utveckla detta anseende.
Tekniske specifikationer

Mer information

Tillverkare Wharfedale
Vikt 8.0000