Wharfedale Reva-C Centerhögtalare

Wharfedale Reva-C

Wharfedale Reva-C

Tillgängligt: I lager

Skickar idag om du beställer innan 8 timmar and 33 minuter!


6199 kr /ST.


Wharfedale Reva-C är centerhögtalaren i Wharfedale Reva serien som lämpar sig idealiskt kombinerad med Reva seriens högtalare för bokhylla eller golv.

* Obligatoriska fält

+ -


  • Soft-dome tweeter

  • Neutralt mellanregister

  • Kontrollerad bas

  • Matchar med Reva

  • Pianolack

  • Kräver förstärker

Wharfedale Reva-C är centerhögtalaren i Wharfedale Reva serien som lämpar sig idealiskt kombinerad med Reva seriens högtalare för bokhylla eller golv.

 

Ljudfunktioner

Wharfedale Reva är designad från grunden för att erbjuda toppmodern tonal noggrannhet och musikalisk detalj, och den har tagits fram med en kombination av omfattande forskning i unik element- och kabinett teknik kombinerat med en passion för musik. Från den egenutvecklade glasfibervävda basen och mellanregister-elementen till dess 7 lagers pianolack - Reva Serien är fantastisk inifrån och ut och kommer att göra din musiksamling och hemmabioupplevelse spännande.

 

Reva Range

Reva är det senaste utbudet av Audiofila högtalare från Wharfedale, det mest välkända namnet på brittiska högtalare. Storbritannien har länge varit känd över hela världen som hem för högtalarteknik när det gäller innovation och kvalitet. Detta goda rykte har några av världens mest kända högtalartillverkare använt många år på att bygga upp. Wharfedale, som grundades för över åttio år sedan, har alltid gått i spetsen för att utveckla detta anseende.
Tekniske specifikationer

Mer information

Tillverkare Wharfedale
Vikt 10.5000
Typ 2-vägs centerhögtalare
Lådkonstruktion Portad låda
Känslighet 87dB
Impedans
Frekvensomfång (+/-3dB) 60Hz ~ 20kHz
Bass extension 55Hz
Recommended amplifier power 25 - 100W
Diskant 25mm Textile Dome
Mellanregister 115mm Glass Fibre
Högtalaranslutning Bi-wire
Mått (HxBxD) 195 x 520 x 294 (mm)