Wharfedale Linton 85th Anniversary Golvhögtalare

Wharfedale Linton 85th Anniversary

Wharfedale Linton 85th Anniversary

Tillgängligt: På lager - 3-5 hverdages leveringstid

Skickar idag om du beställer innan 11 timmar and 22 minuter!


11,999 kr /Par


Bassreflekssystem, 3-vägs ventilerad låda / stativmontering. Med stativet.

* Obligatoriska fält

+ -


Wharfedale LINTON är en av de mest kända modellerna i den långa historien för Wharfedale-högtalare. En modell som förkroppsligar Wharfedales banbrytande forskning på 1960-, 70- och 80-talet, med en blodlinje från 1965, har LINTON alltid byggts enligt Wharfedale-principerna om kvalitet och värde för pengarna. Den nya Wharfedale LINTON fortsätter dessa två upplag: hantverk, naturlig ljudkvalitet och en? Ordbarhet i en vackert proportionerad högtalare som har köpt miljontals dollar över hela världen genom sina olika inkarnationer.
Den ursprungliga LINTON var känd för sin varma, rika och naturljudande karaktär, och den nya Wharfedale LINTON behåller den karaktären, men ger den en öppen, detaljerad tolkning som frestar dig att återupptäcka hela musiksamlingen.
Wharfedale LINTON använder de moderna trenderna för traditionell styling med värde i stamtavlan och blir en riktig modern klassiker.

CLASSIC MODERN En trevägs högtalare i den klassiska Wharfedale-traditionen - vackert handgjord med en insatt frontbal och traditionellt tygnät.
Uppdaterad med en blandning av traditionell och avancerad teknik för optimal prestanda samtidigt som kulturarvet bevaras.
TREVÄGSAVTECKNING Wharfedales vävda Kevlar®-membran - monterad på ett robust gjuthus, denna kombination ger en rik, kontrollerad basutgång med enastående dynamik.
Mittfrekvenserna behandlas av en andra, mindre Kevlar® konisk enhet inrymd i sitt eget inre hus.
Vävd textilmjuk kupolhöjdenhet - formpassning, med en hög ux ferritmagnet, designad för en konsekvent, detaljerad RF-förlängning.

Stativet ingår.

 

OBS! Denna text är maskinöversatt.
Tekniske specifikationer

Mer information

Tillverkare Wharfedale
Vikt 18.4000
Lådkonstruktion Portad låda
Känslighet 90dB
Impedans
Frekvensomfång (+/-3dB) 40Hz ~ 20kHz
Recommended amplifier power 25-200W
Mått (HxBxD) 565x300x(330+30)mm
Maximum sound pressure level 110dB