Wharfedale Jade SR Kompakta högtalare

Wharfedale Jade SR

Wharfedale Jade SR

Tillgängligt: I lager

Skickar idag om du beställer innan 3 timmar and 13 minuter!


6,999 kr /Par


Jade är den senaste audiophile klasshögtalaren design från Wharfedale, världens mest kända hi fi-märke.

* Obligatoriska fält

+ -


  • 3-vägs högtalare

  • Alu diskant

  • Keramisk mellanton

  • Acufibre element

  • Matchar med Jade modeller

  • Pianolack

  • Kräver förstärkere

  • Wall Mount

 

Jade är den senaste audiophile klasshögtalaren design från Wharfedale, världens mest kända hi fi-märke.

 

Den innehåller alla de senaste förbättringarna i högtalardesign och tillverkning med hjälp av IAGs vertikalt integrerade fabriker i IS09001. Datorstödd modellering och precisionsverktyg gör det möjligt för Wharfedale att producera högsta prestanda från detta fantastiskt utformade utbud av högtalare. Med varje enskild del av varje drivenhet och komponent tillverkad i vår egen fabrik har vi fullständig kontroll över alla aspekter av kvalitet vid tillverkningen av våra högtalare för att de ska kunna erbjuda sina ägare en livslängd av överflöd.

 

Konstruerad för att erbjuda något utom det vanliga och att betraktas som ett exceptionellt musikreproduktionsinstrument måste varje Wharfedale-högtalare uppfylla ett antal av våra krävande kriterium. Det måste presentera enastående detalj och upplösning som kräver en diskanthanterare med ett bra svar på det ohörbara frekvensspektret. Den måste ha en neutral, realistisk mellanklass som är ofärgad av skåpets boxiness och avslöjar den sanna inspelningen. Det måste ha enastående bandbredd som kan nå djup utan överhäng. Det måste samlas fullständigt med ett paket som är ambivalent med rumsomgivning och uppvisar en bred, jämn dispersion utan fasinterferens eller färgning.

 

Slutligen måste den hela tiden vara avslappnad och enkel eftersom den går igenom oktaverna. Förutom att skicka in varje enskild drivenhet under testning och certifiering av ett team av förstklassiga ingenjörer, utsätts varje avslutad högtalare för noggranna testprocedurer, vars resultat måste bekräftas av vår chef för akustisk design, Peter Comeau.
Tekniske specifikationer

Mer information

Tillverkare Wharfedale
Vikt 6.5000
Typ Surround
Lådkonstruktion Sluten låda
Känslighet 85 dB
Impedans 6 Ω
Frekvensomfång (+/-3dB) 80Hz-24kHz
Recommended amplifier power 30W - 120W
Diskant 1" (25 mm) Alu high dome
Mellanregister 3" (75 mm) Alu high dome
Baselement 5" (125 mm) Acufibre cone
Högtalaranslutning Single-wire
Mått (HxBxD) 347 x 300 x 165 mm
Övrigt gummifötter