Wharfedale Jade C1 Centerhögtalare

Wharfedale Jade C1

Wharfedale Jade C1

Tillgängligt: I lager

Skickar idag om du beställer innan 1 timme and 14 minuter!


5,599 kr /ST.


Jade är den nyaste audiophile klasshögtalarutformningen från Wharfedale som innehåller de senaste förbättringarna i högtalarteknologi och produktion från Wharfedales inbyggda design.

Datorstödd modellering och precisionsverktyg används för att producera högsta nivåer av prestanda hos våra högtalare för att säkerställa att de kan ge sina ägare en livslängd av överflöd.

* Obligatoriska fält

+ -


  • 3-vägs högtalare

  • Alu diskant

  • Keramisk mellanton

  • Acufibre element

  • Kraftfull bas

  • Matchar med Jade modeller

  • Pianolack

  • Kräver förstärkere

Konstruerad för att erbjuda något utom det vanliga och att betraktas som ett exceptionellt musikreproduktionsinstrument måste varje Wharfedale högtalare uppfylla ett antal krävande standarder. Jade är den nyaste audiophile klasshögtalarutformningen från Wharfedale som innehåller de senaste förbättringarna i högtalarteknologi och produktion från Wharfedales inbyggda design. Datorstödd modellering och precisionsverktyg används för att producera högsta nivåer av prestanda hos våra högtalare för att säkerställa att de kan ge sina ägare en livslängd av överflöd.

 

Finns i naturlig träfiner och piano glansfinish förbättrar Jade-serien på Wharfedales berömda, multibedrade MDF-krökta skåpkonstruktion genom att införliva den senaste materialtekniken som utvecklats av sina ingenjörer. Den är också utrustad med nya bas- och mellanspårningsenheter som är konstruerade med ett specialdesignat konmaterial som kombinerar känsligheten hos glas- och kolfibermaterial med en självdämpande vävd matris. Som en följd kan varje detalj från den analoga eller digitala musikkällan höras, från den högst övergående till mikronharmoniken i enskilda instrument, med kristallklar klarhet - kärnan i Wharfedale Jade.

 

Crystalam - ett laminerat material bildat av en rad kritiskt specificerade naturliga träelement och kompositer, formulerade för att minska panelvibration och akustisk läckage till under hörbarhet.

 

Acufiber  - ett avancerat konmaterial som kombinerar känsligheten hos glas- och kolfibermaterial med en självdämpande vävd matris. Den har ett format mönster som automatiskt bryter upp stående vågor i konen för att ytterligare minska färgning och förvrängning, vilket gör att konen kan verka närmare den teoretiska akustiska kolven utan de höga Q-resonanserna som uppstår av formade metallkottar.

 

Phase Linear Crossover - För att uppnå en sömlös integrering mellan drivenheter måste korsningen vara faslinjär - att örat inte hör någon diskontinuitet, medan varje enhet överlåter sonisk överföring till nästa, vilket resulterar i ett sammanhängande, naturligt ljud. Högtalarsystemet mäts först i Wharfedales nya anecho-kammare och de mekaniska egenskaperna hos drivenheterna kännetecknas av Kippel-systemet. Därefter importeras varje karaktäristik till crossover-modelleringsprogramvaran där Wharfedale-ingenjörer sedan modellerar önskad prestanda. Varje prototypövergång utvärderas sedan i våra lyssningsrum och optimeras av örat med ett brett utbud av musikaliska stilar. Från den erfarenheten är korsningen återigen simulerad på datorn och eventuellt rynk i prestanda utstrykas. Denna process upprepas många gånger tills den perfekta prestandan uppnås.
Tekniske specifikationer

Mer information

Tillverkare Wharfedale
Vikt 13.2000
Typ 3-vägs centerhögtalare
Lådkonstruktion Sluten låda
Känslighet 87 dB
Impedans
Frekvensomfång (+/-3dB) 75Hz-24kHz
Recommended amplifier power 30W - 150W
Diskant 1" (25 mm) Alu high dome
Mellanregister 3" (75 mm) Alu high dome
Baselement 2 x 5" (125 mm) Acufibre cone
Högtalaranslutning Bi-wire
Mått (HxBxD) 195 x 664 x 300
Övrigt gummifötter