Wharfedale Jade 1 Kompakta högtalare

Wharfedale Jade 1

Wharfedale Jade 1

Tillgängligt: Slut i lager


9,999 kr /Par


Wharfedale Jade 1


Den renhet som erbjuds av Wharfedale Jade 1 skiljer de allra finaste högtalarna från det allra bästa, och är fortfarande en av de mest eftertraktade kvaliteterna i ljud. Mycket få konstruktioner omfamnar renhet i den utsträckning där en komponent inte lägger till någon ljudsignatur, timbre eller distorsion till källmaterialet.

* Obligatoriska fält

+ -

PRODUKTOPLYSNINGER         ANMELDELSER        TEKNISKE SPECIFICATIONER

  • 3-vägs högtalare

  • Bra i test!

  • Alu diskant

  • Keramisk mellanton

  • Acufibre element

  • Pianolack

Wharfedale Jade 1 - Högtalare till bokhylla

 

Spara stort på dessa underbart utmärkta, anmärkningsvärt konstruerade, vackert färdiga bokhyllestalare

 

Den renhet som erbjuds av Wharfedale Jade 1 skiljer de allra finaste högtalarna från det allra bästa, och är fortfarande en av de mest eftertraktade kvaliteterna i ljud. Mycket få konstruktioner omfamnar renhet i den utsträckning där en komponent inte lägger till någon ljudsignatur, timbre eller distorsion till källmaterialet. Wharfedales Jade-serie bygger på sådana principer. Vi pratar övergripande insyn, fullständig neutralitet och underbar voicing. Sonic holography som tar dig till inspelningsstudio eller konsertsteg. Instrument och vokal placeras i sina egna separata utrymmen. Allt utan störningar, konstgjordhet eller obalans. Kompromisslös högtalare för kompromisslös lyssnare, Jade 1 har extraordinära ljudnivåer och smart utseende. Tillgängliga för ett fantastiskt rabatterat pris, dessa bokhyllus högtalare stiger till toppen av de bästa högsta ljudvärdena som finns tillgängliga.

 

"Jag blev slagen av Jade 1: s högfrekventa prestanda: den var känslig, väldefinierad och bäste utmärkt förlängning, hängde på nästan alla noter och nyanser just det ögonblicket, vilket var imponerande från en högtalare till sitt pris en prestation som är svår att uttrycka i ord, förutom att säga att det är briljant. "
- Andrew Robinson, Home Theater Review

 

Jade 1 Minor Deep Nuances och Delicate Intricacies från din musik
Den minsta i Jade-linjen, Jade 1, är dens storlek. Träffar exceptionella högfrekventa möjligheter, känslig precision och referenskaliberförlängning, trender i trevägs bokhyllamodellen med att presentera nyanser, mikroharmonics, transienter och invecklingar. Den mänskliga rösten är erkänd som det svåraste ljudet att reproducera, men Jade 1 välkomnar utmaningen. Realism, omedelbarhet, tonalitet, djupgående hastighet, sammanhållning, naturalism: Du får allt i spader. Och du får det till ett pris som är mycket, mycket mindre än vad som normalt debiteras för en högtalare av sådan storleksordning.

 

Perfectionist-Minded Design Byggt på banbrytande teknik
Restless innovatörer, Wharfedale introducerar flera tekniskt kunniga redskap i Jade 1. Med hjälp av alla tillgängliga verktyg till sitt förfogande vände företaget sig till datorstödd modellering och precisionsbaserad teknik för att komma fram till en perfektionistisk design. Jade 1-kegeln består av Acufiber, som gifter sig med glas och kolfiberens känslighet i en självdämpande vävad matris, upphäver färg och bryter upp stående vågor. Ett banbrytande linjärt drivmotor system, en periodisk skåplastning och Crystalam-skåp bidrar också till högtalarens otroliga effektivitet och resonansfria ljud.Produkt anmeldelser


 “The Jade 1 bookshelf speaker from venerable manufacturer Wharfedale at $1,199 is an achievement that is difficult to put into words, except to say it's brilliant.”
“Because of its diminutive size and elegant shape, it scores high on the wife acceptance scale and, because it doesn't cost half a kidney, your children will still get to go to college. And you? You'll be left to enjoy one of this industry's newest great loudspeakers”
Wharfedale Jade 1, Hometheater Review


Tekniske specifikationer

Mer information

Tillverkare Wharfedale
Vikt 8.4000
Typ 3-vägs stativhögtalare
Lådkonstruktion Sluten låda
Känslighet 85dB
Impedans
Frekvensomfång (+/-3dB) 65Hz – 24kHz ±3dB
Recommended amplifier power 30W - 120W
Diskant 1" (25mm) Alu high frequency dome
Mellanregister 3" (76mm) Alu-pulp composite midrange cone
Baselement 5" (125mm) Acufibre bass cone
Högtalaranslutning Bi-wire
Mått (HxBxD) 358 x 195 x 328 (mm)