Wharfedale EVO 4.C Centerhögtalare

Wharfedale EVO 4.C

Wharfedale EVO 4.C

Tillgängligt: I lager

Skickar idag om du beställer innan 11 timmar and 17 minuter!


7,599 kr /ST.


EVO 4-serien är den nya efterträdaren till den populära Reva-serien. Alla Evo 4-högtalare är utrustade med den nya AMT-bandskivan, som ger ett mycket detaljerat ljud.

* Obligatoriska fält

+ -


Wharfedales nya EVO 4-serie skapades baserat på den omfattande forskning och utveckling som föregick skapandet av deras flaggskepp ELYSIAN.

 

EVO-serien lånar mycket av den teknik som används för ELYSIAN. Bland annat. den nyutvecklade AMT-diskanten, vilket resulterar i ett radikalt annat sätt att återge de högsta frekvenserna. AMT-diskanten bidrar till en fantastisk luftig och attraktiv upplevelse, liksom ett stereoperspektiv som är korrekt och tredimensionellt.

 

Ett annat nyutvecklat element är den nya mellanordning för mjuk kupol. Wharfedale har valt att gå med den här typen av enheter för att skapa en perfekt interaktion med AMT diskanten. Deras nya mellanregister spelar linjärt från 800hz till 5kHz! Integrationen mellan enheterna i EVO bidrar till en otrolig naturtro och verklighetstro framställning av alla element.

 

Basenheterna består av flätad kolfiber. Ett material som är perfekt för ändamålet. Här är ljushet och styvhet ett av nyckelelementen för att skapa den perfekta kolven för de allra lägsta frekvenserna. Skåpet i Evo-serien är en smörgåsskonstruktion med flera olika träslag som pressas samman. Detta eliminerar en stor del av skåpets egen resonans.

 

Skåpet är också utformat i en krökt design, vilket bidrar till större styvhet samt eliminering av inre stående vågor, som annars skulle förvränga och färga ljudet på ett olämpligt sätt. Motsvarande teknik från ELYSIAN är också det unika SLPP-basreflexsystemet, som nu är integrerat i EVO 4.

 

OBS! Denna text är maskinöversatt.
Tekniske specifikationer

Mer information

Tillverkare Wharfedale
Vikt 20.4000
Typ 3-vejs højtaler
Lådkonstruktion Portad låda
Känslighet 90 dB
Impedans 4 Ohm
Frekvensomfång (+/-3dB) 45Hz-24kHz
Recommended amplifier power 25 - 150 Watt
Diskant 55x80mm AMT bånddiskant
Mellanregister 1 x 50mm Silkdome
Baselement 2 x 150 mm
Högtalaranslutning Bi-wire
Mått (HxBxD) (HxBxT) 250 x 750 x (340+10) mm