Wharfedale DX-1SE System

Wharfedale DX-1SE

Wharfedale DX-1SE

Tillgängligt: I lager

Skickar i morgon om du beställer innan 23 timmar and 29 minuter!


Ordinarie pris 5 999,00 kr/System

Special Price 3 799,00 kr/SystemHögkvalitativ hemmabio kan bli kostsamt, både ekonomiskt och när det gäller hur mycket plats det tar i vardagsrummet. För de som vill ha en mer diskret, elegant och prisvärd lösning för äkta surroundljud är DX-1SE 5,1 högtalarsystemet från Wharfedale perfekt.

* Obligatoriska fält

+ -


  • Komplett system

  • Bra i test!

  • Kompakt

  • Detaljerad och dynamisk ljud

  • 8" subwoofer

  • Soft-dome tweeter

  • Kräver förstärkere

Högkvalitativ hemmabio kan bli kostsamt, både ekonomiskt och när det gäller hur mycket plats det tar i vardagsrummet. För de som vill ha en mer diskret, elegant och prisvärd lösning för äkta surroundljud är DX-1SE 5,1 högtalarsystemet från Wharfedale perfekt.

DX-1SE består av fyra satellithögtalare för fram och bak, plus en liknande diminutiv centerhögtalare och en kompakt aktiv subbas. Högtalarnas design är inspirerad av de multi-prisbelönta Diamond stativhögtalarna, om än krympta till en mycket mindre storlek - satelliterna är bara 19 cm höga. DX-1SE ersätter DX-1 HCP, ett liknande diminutivt högtalarpaket som allmänt lovordades för sin utmärkta "ljud per Pound"-prestanda som gav det femstjärniga omdömen i tidskrifterna What Hi-Fi?, Sound and Vision och Home Cinema Choice och betyget 9/10 på Trusted Reviews hemsida. Det nya paketet presenterar ett antal förbättringar, inklusive finjusterade drivenheter, ökad effektivitet och redesignat kabinett med större inre volym. Resultatet är förbättrad basåtergivning, bättre detaljåtergivning och bredare ljudskala.

 

Varje DX-1SE Satellite har en 19 mm silkdometweeter och 75 mm mitt/baselement med en vävd polypropylenkon - vävd polypropylen används för dess ideala kombination av lätthet, styrka och styvhet. Höljet är en sluten lådkonstruktion, vilket gör det lättare att placera högtalarna i närheten av en vägg utan att det påverka deras prestanda negativt.

 

DX-1 Centre innehåller samma silkdometweeter, flankerad av två 75 mm mitt/baselement. I konstruktionen ingår ett avancerat aperiodiskt laddningssystem som består av en ventil som har fyllts med ett resistivt, poröst skum för att kontrollera luftflödet. Detta underlättar basresponsen och bidrar till en rik och detaljerad prestanda i centerkanalen, som är en kritisk del av surroundljudet.

 

Den matchande WH-D8 aktiva subbasen kombinerar en 200 mm långslagig baskon med en 120 W förstärkare för att leverera bas som är snabb, djup och väldefinierad från en extremt kompakt enhet - endast 328x268x322mm (HxBxD). Kvaliteten på subbasens design garanterar en perfekt integrering med de andra högtalarna i paketet, utan någon antydan till blåsljud eller överhäng i basen. Den har också en "auto-power" funktion som automatiskt byter från vänteläge när den känner en signal och byter tillbaka igen när den stannar.

 

DX-1SE 5,1 högtalarpaket finns i högblank svart eller högblank vit och ger en smart, platsbesparande modern stil och spännande ljud för både film och musik - snabb, slagkraftig och detaljrik, med en känsla för skala som talar emot högtalarnas ringa storlek. Det är det perfekta sättet att njuta av äkta och engagerande surroundljud till ett pris som man mer förbinder med en soundbar än ett högkvalitativt 5,1 högtalarpaket.

 

"I Storbritannien och runt om i världen finns det stor efterfrågan på kompakta 5,1 högtalarsystem som kombinerar skarp, modern estetik med hög ljudkvalitet. I DX-1SE har vi inarbetat element från Wharfedales prisbelönta Diamond-högtalare för att kunna leverera ett exklusivt paket som inte bara är en prydnad i hemmet,  men som också är väldigt skönt att lyssna på. Modernt filmljud är exceptionellt krävande, men vi har sett till att det här paketet är skräddarsytt för uppgiften."

Peter Comeau - chef för akustisk design

 

Wharfedale DX-1SE 5,1 hemmabiohögtalarpaket kan köpas nu och ersätter DX-1 HCP. Ett extra satellit-expansionspaket kommer också snart, perfekt för dem som vill expandera 5,1 paketet till en 7,1-konfiguration
Tekniske specifikationer

Mer information

Tillverkare Wharfedale
Vikt 0.0000
Typ Hemmabiosystem
Lådkonstruktion Portad låda
Känslighet Satellite 86dB / Center 87dB
Frekvensomfång (+/-3dB) Satellite 100Hz - 22kHz ±3dB / Center 80Hz - 22kHz ±3dB
Recommended amplifier power 20-100W
Diskant Soft-Dome
Bas/Mellanregister Vävd PP
Högtalaranslutning Single-wire
Mått (HxBxD) Sattelit 190x110x123mm/ Center 110x292x123mm
Bluetooth Nej
Kategori Subwoofer
Enhetstyp 8"
Förstärkareffekt 120W RMS
Frekvensomfång 40Hz - 120Hz ±3dB
Ingångar Stereo line in (2 x RCA phono)  LFE line in (RCA-phono)
Nivåkontroll ja
Fasjustering JA
LFE mode ja
Automatisk av/på Ja
Mått (HxBxD) 328x268x322mm