Wharfedale Crystal 4.3 Golvhögtalare

Wharfedale Crystal 4.3

Wharfedale Crystal 4.3

Tillgängligt: I lager

Skickar idag om du beställer innan 10 timmar and 6 minuter!


4,999 kr /Par


För musik och filmälskare


Wharfedale Crystal 4 Series-högtalare är tillverkade för musik och filmälskare som söker en högkvalitativ, fullfjädrad hemmabio-lösning till ett pris på grundnivå. Bokhylla och golvhögtalare inom intervallet utförs även i tvåkanalsystem i sig själv.

* Obligatoriska fält

+ -


PRODUKTOPLYSNINGER         ANMELDELSER        TEKNISKE SPECIFICATIONER

  • Valuta för pengarna

  • 3-vägs högtalare

  • Soft-dome tweeter

  • Kevlar mellanton

  • Kompakt

  • Kräver förstärkere

CRYSTAL 4

För musik och filmälskare

 

Wharfedale Crystal 4 Series-högtalare är tillverkade för musik och filmälskare som söker en högkvalitativ, fullfjädrad hemmabio-lösning till ett pris på grundnivå. Bokhylla och golvhögtalare inom intervallet utförs även i tvåkanalsystem i sig själv.

 

Wharfedale har utformat högtalare sedan 1932. De ursprungliga mönster av grundare Gilbert Briggs gjordes för musikalitet och prestanda och medan mycket har förändrats med avseende på tekniker som förare material och produktionsmetoder har Wharfedale ingenjörer behållit ett liknande tillvägagångssätt för Crystal 4 design.

 

Crystal 4-serien har konstruerats för spänning - särskilt för filmer och musik, ett Crystal 4-system demonstrerar täckning och djup som vanligtvis hör samman med mycket dyrare hemmabiosystem. Intoxicating högfrekvenser, kraftfull bas - det är mest tack vare vår beprövade drivteknik. Crystal 4-serien är klar i valet av svart, vit eller valnöt-vinylförpackade alternativ som passar i alla hem.

 

Crystal 4.1 har också en bakplatta med väggmonteringsarmatur.

 

Premium Kevlar Weave Low / Mid Drivers

Kevlar är det valda materialet för lågfrekvensdrivrutinerna i Wharfedales ledande produkter. Det är ljust, stivt och starkt. Till och med vårt inträdesnivå i Crystal 4 använder en Premium Woven Kevlar-väv i sina bas- och mittdrivrutiner (100mm basdrivare på Crystal 4.1-bokhylla och en 125mm mittdrivrutin på Crystal 4.3 floorstand). Kombinerat med Wharfedales avancerade motorsystem och egen tillverkning för att garantera högsta kvalitet, levererar Crystal 4 tal med klarhet och ljudpåverkan för filmspecial effekter.

 

Proprietary Propylene Manufacturing

På Crystal 4.3-golvplattan kompletterar en extra polypropenbasdrivare högtalaren och återigen tillåter egen tillverkning proprietära tekniker för bästa möjliga prestanda. Där sämre polypropenförare kan snedvrida under stressen av starkt dynamisk musik och ljudspår. Wharfedale ingenjörer använder en specifik teknik för att minska denna effekt. En speciell varm komprimerad vävad polypropen används, där anpassade polypropenfibrer tillsätts i en matris av termoformad polypropen. Detta resulterar i en mycket starkare enhet och därmed sänker distorsionen, även med stora musikaliska toppar.

 

Optimerad täckning

Crystal 4-serien innehåller även Crystal 4.C-centerhögtalaren. Kanske den viktigaste högtalaren i ett hemmabiosystem, som svarar för cirka 80% av dialogen, har speciellt uppmärksammats för ett omedelbart "i rummet" ljud med en naturlig balans. Den soft dome tweeter, som ses i alla Crystal 4-modeller, säkerställer en bred spridning, vilket gör det möjligt för flera lyssnare att uppleva samma rika ljudfält.Produkt anmeldelser


 "Lassen Sie sich vom Blick aufs Preisschild nicht täuschen! Das Surround-Set Crystal 4 von Wharfedale liegt in allen Belangen definitiv über dem Niveau, das durchschnittlich zu erwarten wäre. Dank des Technologietransfers aus höherpreisigen Modellen des britischen Herstellers punktet das 5.0-System mit hochwertiger Ausstattung, sehr sauberer und edler Verarbeitung und nicht zuletzt hervorragendem Klang."
Wharfedale Crystal 4, Lite Magazin - Awarded 1+ Einstiegsklasse


Tekniske specifikationer

Mer information

Tillverkare Wharfedale
Vikt 14.5000
Typ 3-vägs golvhögtalare
Lådkonstruktion Portad låda
Känslighet 88dB
Impedans
Frekvensomfång (+/-3dB) 50Hz - 20kHz
Bass extension 45Hz
Recommended amplifier power 25-120W
Diskant 25mm Soft Dome
Mellanregister 125mm Woven Kevlar Cone
Baselement 165mm Polypropylene Cone
Högtalaranslutning Single-wire
Mått (HxBxD) 922 x 205 x 255 (mm)