Minianläggningar

Vi kan alla uppskatta det ljuva ljudet av trevlig musik, och särskilt om arbetsveckan har varit lång medan man nu är i behov av lite avkoppling. Det är sant som de säger att teknologi fortsätter att utvecklas i en rasande fart, och HiFi produkter blir alltmer eftersökta. Om man är på jakt efter ljudanläggningar eller kompakta system i form av minianläggningar så bör man dock veta var de mest högkvalitativa varorna håller hus, men så länge man har HiFi-Freaks i sitt synfält så är man garanterad riktigt eleganta och högkvalitativa produkter till förvånansvärt låga priser. Allt man behöver göra är att kika på sortimentet och välja det som passar en som handen i handsken.


WOOPS!

There are no products matching the selection.

 


Minianläggningar

Våra minianläggningar och andra ljudsystem

Om man är ute efter en minianläggning så har man sannerligen kommit till det rätta stället. Hos HiFi-Freaks erbjuder vi allt som man kan tänkas behöva när det kommer till ljud – surround sound, högtalare, hörlurar, kablar m.m. – och detta i hög kvalitet till mycket låga priser. Anledningen till varför HiFi-Freaks kan hålla dessa låga priser trots att minianläggningen och de andra produkterna är tipptopp har att göra med hur vi inte har någon fysisk butik. Vi förvarar produkterna i vårt lager och man beställer dem alla genom vår webbutik. En stor mängd pengar läggs därför inte på kostnader av en fysisk butik, utan kan istället användas för att hålla produkternas priser låga.

Den minianläggning som för närvarande finns tillgänglig hos HiFi-Freaks är den förträffliga Cambridge Audio ONE, men det är värt att ha i åtanke hur utbudet konstant expanderas – vilket ger en tillgång till ännu fler valmöjligheter. Cambridge Audio ONE kan beskrivas som ett allt-i-ett musiksystem som ger en möjligheten att strömma musik från flera källor då de digitala ingångarna är många. Musiken kommer i alla lägen att låta fantastisk. Man kan räkna med följande om man inhandlar Cambridge Audio One:

”CD

Bluetooth

S/PDIF koaxialt digitalt ljud

TosLink optiskt digitalt ljud

RCA analogt ljud

3,5 mm analogt ljud

DAB+, DAB och FM radiomottagare”

Besök fliken för minianläggningar och se om det finns någonting som faller en i smaken här hos HiFi-Freaks!

Den fria frakten och de utomordentliga villkoren

Genom att beställa alla sina drömmars HiFi-produkter hos HiFi-Freaks kan man räkna med en tre års äkta garanti, och som om detta inte vore förträffligt nog har HiFi-Freaks ett femstjärnigt omdöme hos TrustPilot med ett Trust Score på 9,4. Beställ även en minianläggning eller andra produkter för över 500 kronor för att alltid ha tillgång till fri frakt.

Med tanke på att vi inte har fysiska butiker så får man som sagt testa sina beställda produkter därhemma, men för att alltid garantera att man blir nöjd så har vi 30 dagars returrätt. Prova på produkten i upp till en månad och returnera den om det visar sig att den inte är passande – vi står för returfrakten. Man kommer dock med största sannolikhet att hitta precis det som man letar efter hos HiFi-Freaks, så varför inte kika på det stora utbudet och se om någonting intresserar en!