Wharfedale CDP 2600 Förstärkare

Wharfedale CDP 2600

Wharfedale CDP 2600

Tillgängligt: I lager

Skickar idag om du beställer innan 3 timmar and 8 minuter!


3,999 kr /ST.


CPD2600 är en del av Wharfedale Pros senaste serie professionella kraftförstärkare som driver jordskakande ljud från framsidan av din plats, hela vägen till baksidan.

För användning i stereo levererar förstärkaren 650W RMS per kanal vid 8 Ohm och 1000W RMS per kanal vid 4 Ohms

* Obligatoriska fält

+ -


CPD2600 är en del av Wharfedale Pro senaste rad professionella kraftförstärkare som driver jordskakande ljud från framsidan av din lokal, hela vägen till baksidan.

För användning i stereo levererar förstärkaren 650 W RMS per kanal vid 8 Ohm och 1000 W RMS per kanal vid 4 Ohms; en lämplig kraft för små till stora kompletta PA-system. I överbryggat läge vid 4 Ohms genererar förstärkaren 2600W RMS. Denna enorma kraft innebär att förstärkaren också kan integrera sig med större turneringsriggar och installeras där långt kast, extremt hög effektljud behövs.

Teknologi
Att arbeta i stereo, parallella och överbryggade lägen CPD2600 är byggd för en mängd ljudsystemformationer. Helt ny klass H-topologi har resulterat i en dynamisk hög förstärkare med hög takhöjd för att driva dina högtalare genom tjockt och tunt med fullständig tydlighet.
 
Precisionskontroll
Stora vridreglage justerar förstärkningsnivåerna exakt, och du kommer att veta när du ska göra det från den tydliga och enkla frontpanelen. En bildskärm med 4 segments-ledningar visar vital effektstatus, nivå, begränsar och skyddar information, och håller ljudingenjören känd.
 
Skydd & hållbarhet
CPD2600 är full av teknik som erbjuder komplett skydd för din sinnesfrid. En inbyggd växelbar begränsare möjliggör över 8Vrms signal utan distorsion. Dessutom är den utrustad med termiska, överströms-, likströms- och utgångskortskyddsfunktioner. Professionell ljudutrustning är en investering. Därför är förstärkarens skickliga komponenter inrymda i ett 2U-stålchassi som är universellt monterbart i racket. Detta slitstarka hölje i helt stål har också ett avtagbart luftfilter i den främre konsolen som enkelt kan rengöras eller bytas ut.
 
Enkel rengöring
Förstärkare arbetar ofta i varma och dammiga miljöer och med tiden kan fläktarna på en förstärkare lätt suga in det. Smutsiga kylfläktar minskar effektiviteten och kan leda till överhettning. Det är av den anledningen att vi gjorde CPD-serien lätt att rengöra. Skruva loss det främre gallret, ta bort luftfiltren och sätt tillbaka gallret. Detta enkla underhåll innebär att en CPD-förstärkare kan överleva i de mest fientliga arbetsmiljöerna.

 

OBS! Denna text är maskinöversatt.
Tekniske specifikationer

Mer information

Tillverkare Wharfedale
Vikt 21.0000
Förstärkar typ Class H
Effekt 4Ω 2x 1000W / Bridged Mono Output 2600W
Effekt 8Ω 2x 650W / Bridged Mono Output 1940W RMS
Analoga Linjeingångar 2 x XLR
linje-utgång 2 x XLR, 2 x Speakon
Frekvensomfång (linje) 20Hz - 30KHz
Signal-brusförhållande (Linje) >100dB
Överhörning <-70dB
Mått (HxBxD) 88 x 483 x 451mm
Övrigt Switchable Limiter, Thermal protect, Over-current protect, Output DC protect, Output short protect, Power on/off mute, Variable Speed Fan