Wharfedale CDP 1600 Förstärkare

Wharfedale CDP 1600

Wharfedale CDP 1600

Tillgängligt: Slut i lager


3,699 kr /ST.


CPD1600 är en del av Wharfedale Pro: s senaste serie professionella kraftförstärkare som driver jordskakande ljud från framsidan av din plats, hela vägen till baksidan.

För användning i stereo levererar förstärkaren 400W RMS per kanal vid 8 Ohm och 650W RMS per kanal vid 4 Ohms

* Obligatoriska fält

+ -


CPD1600 är en del av Wharfedale Pro senaste rad professionella kraftförstärkare som driver jordskakande ljud framifrån på din plats, hela vägen till baksidan.

För användning i stereo levererar förstärkaren 400W RMS per kanal vid 8 Ohm och 650W RMS per kanal vid 4 Ohms; en lämplig kraft för små till medelstora kompletta PA-system. I överbryggat läge vid 4 Ohms genererar förstärkaren 1600W RMS, perfekt för att driva en subwoofer som är integrerad i ett större PA-system till exempel.

Maximal ljudtroslighet och hållbarhet i utrymmen är naturligtvis avgörande, medan vi dessutom är stolta över oslagbart värde. CPD-serien tillverkas under vår stränga kvalitetssäkring liksom alla Wharfedale Pro-produkter, vilket gör en förstärkare du kan lita på från pris till prestanda.

Teknologi
Att arbeta i stereo, parallella och överbryggade lägen CPD1600 är byggt för en mängd ljudsystemformationer. Helt ny klass AB-topologi har resulterat i en dynamisk hög förstärkare med hög takhöjd för att driva dina högtalare genom tjockt och tunt med fullständig tydlighet.
 
Precisionskontroll
Stora vridreglage justerar förstärkningsnivåerna exakt, och du kommer att veta när du ska göra det från den tydliga och enkla frontpanelen. En bildskärm med 4 segments-ledningar visar vital effektstatus, nivå, begränsar och skyddar information, och håller ljudingenjören känd.
 
Skydd & hållbarhet
CPD1600 är full av teknik som erbjuder komplett skydd för din sinnesfrid. En inbyggd växelbar begränsare möjliggör över 8Vrms signal utan distorsion. Dessutom är den utrustad med termiska, överströms-, likströms- och utgångskortskyddsfunktioner. Professionell ljudutrustning är en investering. Därför är förstärkarens skickliga komponenter inrymda i ett 2U-stålchassi som är universellt monterbart i racket. Detta slitstarka hölje i helt stål har också ett avtagbart luftfilter i den främre konsolen som enkelt kan rengöras eller bytas ut.
 
Enkel rengöring
Förstärkare arbetar ofta i varma och dammiga miljöer och med tiden kan fläktarna på en förstärkare lätt suga in det. Smutsiga kylfläktar minskar effektiviteten och kan leda till överhettning. Det är av den anledningen att vi gjorde CPD-serien lätt att rengöra. Skruva loss det främre gallret, ta bort luftfiltren och sätt tillbaka gallret. Detta enkla underhåll innebär att en CPD-förstärkare kan överleva i de mest fientliga arbetsmiljöerna.

 

OBS! Denna text är maskinöversatt.
Tekniske specifikationer

Mer information

Tillverkare Wharfedale
Vikt 17.0000
Förstärkar typ Class AB
Effekt 4Ω 2x620W RMS/ Bridged Mono Output 1600W
Effekt 8Ω 2x 400W RMS/ Bridged Mono Output 1200W
Analoga Linjeingångar 2 x XLR inputs
linje-utgång 2 x XLR outputs to link other audio equipment/ 2 x Speakon outputs
Övrigt Thermal, overcurrent, DC and output short protect circuitry