QUAD PA-ONE Förstärkare

QUAD PA-ONE

QUAD PA-ONE

Tillgängligt: I lager

Skickar idag om du beställer innan 2 timmar and 17 minuter!


18,490 kr /ST.


QUAD PA-One är en mycket mångsidig, användarvänlig förförstärkare. Den kombinerar klassisk quadventil topologi med ett modernt urval av digitala ingångar och utgångar för låg- och högimpedanshörlurar. Med klassisk QUAD-styling och livliknande ljudkvalitet är PA-One perfekt för att njuta av musik personligen via din bärbara dator samt att vara en integrerad pre-amp i ett större hi-fi-system också.

* Obligatoriska fält

+ -


  • Rör förförstärkare

  • DAC

  • 1 x OPT

  • 1 x COAX,

  • 1 x USB B

  • 1x XLR

  • 1xRCA

  • 2x hörlursutgång

QUAD PA-One är en mycket mångsidig, användarvänlig förförstärkare. Den kombinerar klassisk quadventil topologi med ett modernt urval av digitala ingångar och utgångar för låg- och högimpedanshörlurar. Med klassisk QUAD-styling och livliknande ljudkvalitet är PA-One perfekt för att njuta av musik personligen via din bärbara dator samt att vara en integrerad pre-amp i ett större hi-fi-system också.

 

Vi har kommit långt

Landskapet om hur vi konsumerar och lyssnar på musik har radikalt förändrats. Öronhörna hörlurar har sett en massiv ökning i popularitet och det beror på att de helt enkelt - de låter bättre än någonsin. Med hörlurar med öra-hörlurar är större större. Större drivrutiner, större huvudband, mer detaljer, bredare frekvensrespons och allsidig bättre prestanda - du kan äntligen njuta av en högkvalitativ hi-fi-ljud i en helt personlig upplevelse.

Det finns dock en svag länk. Apparaten vi njuter av våra digitala musiksamlingar med kan inte utföra samma höga standard. Medan ultratunna bärbara datorer och superhurtiga datorer är en mer än bekväm värd för online-streaming-tjänster, tyvärr är deras hörluraringångar inte lika matchade ...


 
Få ut det mesta av dina hörlurar
 
... Quad PA-One är dock dedikerad till att uppnå bästa möjliga ljudkvalitet för alla uppsättningar hörlurar som är anslutna till den.

En hel del anslutningar, både analoga och digitala som drivs av hi-fi-förstärkningsventiler, ger en spännande detalj till din musik.

Med en nod till Peter Walkers styling och topologi av sin ursprungliga ventilförstärkning och överlägsen kvalitet från estetik till ljud gör en verkligt utsökt förstärkare. Ljudet är fullt av liv, men utan oönskade färgning skulle många kunna förvänta sig av sådana förstärkare. Quads äkta kulturarv har bevarats med alla funktioner för att njuta av moderna ljudmedier.


 
Klassisk möter samtida
Quad-ingenjörer har åberopat ventilteknik för vårt varumärkes ljud. Med hänvisning till de höga krav som ställs i Quad II, ventilförstärkare som referens, är vi säker på att du kan njuta av en ljudfidelitet som vi konsekvent har levererat sedan 1936, den här gången förpackad i en personlig hi-fi-upplevelse.

Noggrant utvalda hi-fi-förstärkningsventiler; 2 × 6SL7, 2 × 6SN7, 1 × EZ81, tillåter PA-One att leverera den senaste tekniken i perfekt harmoni med traditionell hi-fi.

Trots traditionen domineras frontpanelen av stor volym och balanskontroll, medan ingångsval och impedanslägesreglering överensstämmer med resten av vårt sortiment för en perfekt matchning.

Ventilerna och elektroniken är inrymda i ett Lancaster Gray stålchassi som är tillräckligt kompakt för en fristående rymdbesparande installation, medan den också kan vara en integrerad del av ett avancerat storskaligt system.


 
Anslut med din musik
Ett otroligt stort utbud av digitala och analoga källor finns till hands. Balanserad, RCA, Koaxial, Optisk och USB, gör det enkelt att lyssna på musik utan att behöva fundera över avkodning av olika format. Enkelt och effektivt. Dessutom möjliggör lågimpedans och högimpedanslägen anslutning till en mängd moderna, populära hörlurar.

Med den ökade populariteten hos datorer som källa, kan PA-One USB DAC njuta av att lyssna på digitala musikkällor från en dator eller laptop (Windows eller Mac) via USB-anslutning.

PA-One är kompatibel med USB 1.1 och 2.0 och stöder samplingsfrekvenser från 35kHz till 192kHz, en riktig behandling för alla hi-fi-entusiaster.

Med dedikerade guldpläterade RCA-utgångar är PA-One en förförstärkare i sig och kan integreras i en del av ett större hi-fi-system.
Tekniske specifikationer

Mer information

Tillverkare Quad
Vikt 7.5000
Kategori Rör förförstärkare
Förstärkar typ Ventil
Analoga Linjeingångar 1x XLR 1xRCA
Digitala Ingångar 1 x OPT, 1 x COAX, 1 x USB B
Preout-utgång Stereo RCA
Bluetooth anslutning nej
D/A-omvandlare för ljud Ja
Samplingsfrekvens 44.1kHz, 48kHz, 88.2kHz, 96kHz, 176kHz, 192kHz
Utgångsimpedans 32 Ω - 300 Ω
Signal-brusförhållande (Linje) 105dB (IHF-A)
Ingångsimpedans 50k Ω