QUAD Elite Pre Förstärkare

QUAD Elite Pre

QUAD Elite Pre

Tillgängligt: I lager


Ordinarie pris 9999 kr

Special Price 8399 kr/ST.Genom noggrant komponentval och omjustering av signalvägen har Elite Pre ytterligare förbättrat den musikaliska transparens som levererades av sin föregångare i 99-serien.
+ -


     RCA input 


     Quad Music Link 

Genom noggrant komponentval och omjustering av signalvägen har Elite Pre ytterligare förbättrat den musikaliska transparens som levererades av sin föregångare i 99-serien. Tillsammans med uppdateringarna har Quad fortfarande behållit sina avancerade funktioner, inklusive QUADLINK och AMPBUS-anslutningen. Dessa funktioner gör att användaren kan ansluta ett nästan obegränsat antal källor med optimal synkronisering. Medan den har flexibla ingångar, inklusive phono MM/MC-kompatibilitet, är flexibiliteten även anpassad till tonstyrningsjusteringar, störningsfri solid-state digital växling och digitalt adresserad analog volym och balanskontroll.

 

En musikalisk upplevelse

Varje Elite-komponent har utformats för att ge bästa möjliga användarupplevelse. Konstruktionen är solid, kontrollerna är lätta att använda och ljudet är noga avstämt för att maximera musikalisk njutning. Den naturliga, obesvärade soniska skalan, takten och dynamiken som gjorde 99-serien så högt rankad förblir intakt, genomsyrad av ännu större beslutsamhet för att kunna leverera den mest fängslande musikaliska prestanda, samtidigt som den upprätthåller ett mycket konkurrenskraftigt pris i hela sortimanget. Quad-produkter har alltid först och främst handlat om den musikaliska upplevelsen, och det har aldrig kommit till tydligare uttryck än genom den nya Elite-seriens prestation.

 

 Precision och klarhet

Med hjälp av audiophile-klassiga komponenter, högspecificerade transformatorer, flerskiktskretsar och den mest avancerade mjukvaran som finns, bygger konstruktionen på klassiskt Quad-ljud med precision och klarhet.

Den är inkapslad i ett modernt aluminiumskåp byggt med högklassig legering och med finish i djup grått med en matt svart frontpanel, och Elite fortsätter därmed med Quads djärva men eleganta signatur-estetik.

 
 
 Tekniske specifikationer

Mer information

Tillverkare Quad
Vikt 4.4200
Kategori förförstärkare
Analoga Linjeingångar 3x RCA + 1x RCA (tape-in) + 1x RCA (tape-out)
Skivspelaringång ja (MM, MC)
linje-utgång ja, 1x RCA
Ingångskänslighet (Phono RIAA) 1,3 or 7.75mV
Utgångsimpedans 330 Ohms
Frekvensomfång (linje) 1Hz - 20kHz (+0dB / -0.3dB)
0.1Hz - 55kHz (+/-3dB)
Frekvensomfång (Phono RIAA) 20Hz - 20kHz (+/-0.4dB)
Total harmonic distortion (THD) <0.05% (0.01%)
Signal-brusförhållande 78dB (A) ref 7.75mV
RCA utgångsimpedans 100 Ohms
RCA utgångsnivå 775mV (3.3V Max)
AMPBUS utgångsnivå 2V (8V Max)
AMPBUS utgångsimpedans 20 Ohms
Tape utgångsnivå 100, 300, 775mV (10V Max)
Tape utgångsimpedans 330 Ohms
Mått (HxBxD) 70 x 321 x 310 (mm)
Övrigt Quad link