Densen B-305 Anniversary Förstärkare

Densen B-305 Anniversary

Densen B-305 Anniversary

Tillgängligt: I lager

Skickar idag om du beställer innan 3 timmar and 11 minuter!


Ordinarie pris 14,999 kr

Special Price 9,999 kr/ST.Densen B-305 Jubileumsutgåva är endast tillverkad i 25 och endast i svart. Varje enhet är utrustad med "Jubileumsmodell nr 1 av 25" text på skåpets överkant. B-305 är också en betydligt uppgraderad version av den normala B-305. B-305 årsdagen, baserad på B-330-teknologier och kunskap, levererar en effekt på 80 watt i 8 ohm och 160 watt i 4 ohm.

* Obligatoriska fält

+ -


Chockerande bra musik för pengarna
B-305 Jubileumsutgåvan är endast tillverkad i 25 stycken och endast i svart. Varje enhet är utrustad med "Jubileumsmodell nr 1 av 25" text på skåpets överkant. B-305 är också en betydligt uppgraderad version av den normala B-305. B-305 årsdagen, baserad på B-330-teknologier och kunskap, levererar en effekt på 80 watt i 8 ohm och 160 watt i 4 ohm.
 
Det har implementerat alla Densens soniska dygder, och man kan naturligtvis vara helt säker på att B-305 årsdagen är en av de mest musikaliska effekttapperna i klassen under 10 000 dollar.

B-305 årsdagen kan vara bi-amp och det kan driva de flesta högtalare med överraskande lätthet utan att uppleva andnöd. B-305 årsdagen är klassens musikaliska val och den förtjänar att vara ihopkopplad med en seriös förförstärkare som gör det rättvisa.

Förstärkaren är utrustad med valbar förstärkning för att arbeta i en minimalistisk inställning med CD med variabel volym och alla ingångar och utgångar är givetvis guldpläterade.Effektiva känslomässiga utbrott
Densens effektförstärkarserie består av 6 fantastiska och perfekta effektsteg, som var och en representerar och har unika ljudegenskaper och utmärkta pris / kvalitetsförhållanden. Designens fokuspunkt är de vackra 'slimmade' aluminiumskåp med samma dimensioner som Densens förförstärkare, tuners och CD-maskiner. Detta gör att en Densen-inställning verkar harmonisk och utan att vara dominerande i ditt vardagsrum på det vackraste och mest estetiska sättet.

Men bakom det diskreta utsidan finns teknik, råkraft och ljudkvalitet i en speciell klass. De inre egenskaperna är således minst lika utmärkande som det extremt eleganta yttre utseendet.

Ljudet från Densens kraftförstärkare är supersnabbt och ultramässigt och samtidigt tar tag i alla högtalare och styr och styr den ordentligt så att musiken släpps - till lyssnarens glädje. Dessutom lyckas Densens effekter scen också bilda en kolsvart bakgrund bakom musiken tack vare frånvaron av brus och långsamhet, vilket hjälper till att klargöra vad som verkligen händer i musiken. Kraftförstärkarna har alla en exceptionellt bra blandning av tonsklarhet, dynamisk motståndskraft och spännande spelstil som gör det till ett tydligt nöje att lyssna på all musik.

 

OBS! Denna text är maskinöversatt.
Tekniske specifikationer

Mer information

Tillverkare Densen
Vikt 12.0000
Kategori Effektförstärkare
Förstärkar typ A/B
Effekt 4Ω 160 w
Effekt 8Ω 80 w
Analoga Linjeingångar RCA
Anslutningsterminaler 2 sæt - (Bi-amping muligt)
Frekvensomfång (linje) Frekvensområde (+0 -3 db): 2 hz - 400 khz
Strömförsörjning 500 VA, Kapacitet 90.000 uF
Mått (HxBxD) 440 x 310 x 64 mm.