Cambridge Audio CXA60 Förstärkare

Cambridge Audio CXA60

Cambridge Audio CXA60

Tillgängligt: I lager

Skickar idag om du beställer innan 14 timmar and 44 minuter!


Ordinarie pris 6,999 kr

Special Price 6,499 kr/ST.Så roligt som du kan ha det med 60 watt. En förstärkare är hjärtat i alla Hi-Fi-system och vår – vinnare i What Hi-Fi? för ”Best Stereo Amplifier” två år i rad – är väldigt underhållande. Med de 60 watten av effekt kommer 4 analoga, 3 digitala och valbara Bluetooth-ingångar så att din anslutbarhet också är kirrad.

* Obligatoriska fält

+ -

PRODUKTOPLYSNINGER         ANMELDELSER        TEKNISKE SPECIFICATIONER

Att designa CXA60 var en utmaning som togs emot med öppna armar av våra konstruktörer. Vi ville ha en förstärkare som skulle låta mer musikalisk och mer engagerande än någonsin tidigare. De grottade ner sig i månader och efter några särskilt sena nätter hade de till slut löst det. För att uppnå detta användes unik konstruktionsteknik, mycket högkvalitativa komponenter och öron med känsla för detaljer.

 

Vi har använt en audiofilklassad ringkärnetransformator som hjälper till att minimera magnetiska flödesnivåer. Detta gör så att nivåerna av distorsion och andra störningar hålls låga så att din musik spelas upp med fullständig klarhet. Utöver detta är transformatorn monterad centralt för att minska störningen av andra komponenter i kretskortet, såsom volympotentiometern: allt för att göra så att din musik låter fantastisk. Beträffande själva volympoten har vi använt en volympot från Alps av filmtyp som ger en precis volymkontroll och utmärkt lågnivås kanalbalans så att volymen alltid styrs perfekt över både vänster och höger kanal, oavsett ljudnivån på det du avnjuter.

 

CXA60 är designad för att fungera med digitala källor redan från början och har en inbyggd 24-bitars Wolfson WM8740 DAC (en mycket högkvalitativ D/A-omvandlare). Detta chip är centralt för vår prisbelönta DacMagic-serie. Med andra ord, oavsett om det handlar om musik från TV:n eller en enhet för direktuppspelning passerar allt genom Wolfson DAC. Att ansluta CXA60 till den digitala utgången på CXC-dedikerade CD-transporten skapar också en perfekt symbios. Resultatet blir att all digital musik når nya höjder, avslöjar nya djup och kan avnjutas som aldrig förr.

 

De digitala anslutningarna är i form av koaxiala S/PDIF-anslutningar och digitala TOSLINK-ingångar. Lägg till den valbara Bluetooth-receivern BT100 och du får tillgång till högkvalitativ aptX-streaming som öppnar en värld av trådlösa möjligheter från din kopplade enhet. Analoga möjligheter inkluderar fyra uppsättningar av RCA-ingångar och en 3,5 mm AUX-ingång på framsidan.

 

Den flytande effekten på chassit, den borstade designen och den lättlästa frontpanelen är alla konstruerade för att skapa en Hi-Fi-förstärkare som är lika vacker på utsidan som den är välkonstruerad på insidan. Oavsett källa gör CXA60 så att du kan återupptäcka din favoritmusik.

 Produkt anmeldelser

 

AUDIO MAGAZINE


GERMANY, NOVEMBER 2016


Der mächtige Ringkerntrafo in der Mitte zeigt, wo’s langgeht – Qualität hat Vorrang.

WHAT HI FI?


UNITED KINGDOM, NOVEMBER 2016


Vigoureux, bien timbré, le CXA60 convainc d'emblée. Anglais d'esprit, il est à l'écoute de la moindre nuance, très réactif aux rythmes.

WHAT HI FI? AWARDS 2016


UNITED KINGDOM, OCTOBER 2016


"A great £500 amplifier that looks and sounds the part – this Cambridge is a big success"


DIAPASON D'OR


UNITED KINGDOM, OCTOBER 2016


Vigoureux, bien timbré, le CXA60 convainc d'emblée. Anglais d'esprit, il est à l'écoute de la moindre nuance, très réactif aux rythmes.

ALPHA AUDIO CXA60


NETHERLANDS, APRIL 2016


Er is één versterker die doet wat er beloofd wordt. Uw muziek geweldig laten klinken. De Cambridge CXA60, de grote winnaar!

WHAT HI-FI?


UNITED KINGDOM, AUGUST 2015


"A great £500 amplifier that looks and sounds the part - this is a big success"

Tekniske specifikationer

Mer information

Tillverkare Cambridge Audio
Vikt 8.3000
Förstärkar typ A/B
Effekt 4Ω 90W
Effekt 8Ω 60W
Analoga Linjeingångar 4 x RCA, 1 x 3.5mm MP3 input
Digitala Ingångar 1 x S/PDIF coaxial, 2 x TOSLINK optical, Bluetooth via BT100 (not supplied)
Skivspelaringång ingen
Preout-utgång Ja (RCA)
subbas anslutning Ja (RCA)
Hörlursuttag Ja (3.5mm)
Fjärrkontroll ja, fjärrkontroll
Anslutningsterminaler Speakers A+B
D/A-omvandlare för ljud Ja
DAC Wolfson WM8740
Frekvensomfång <5Hz– 60kHz +/-1dB
Mått (HxBxD) 115 x 430 x 341mm