Audiolab M-ONE Förstärkare

Audiolab M-ONE

Audiolab M-ONE

Tillgängligt: I lager

Skickar idag om du beställer innan 1 timme and 47 minuter!


8,499 kr /ST.


Audiolab M-ONE är en kompakt integrerad förstärkare och- det senaste tillskottet till M-DAC-familjen. Samtidigt som vi utnyttjar vår välrenommerade DAC och amp tech i en enda diminutiv låda, säkerställer en mängd analoga och digitala anslutningar, aptX Bluetooth och USB, en spännande sonisk upplevelse med upp till 384 kHz upplösningsljud.

* Obligatoriska fält

+ -

    

    
PRODUKTOPLYSNINGER         ANMELDELSER        TEKNISKE SPECIFICATIONER

  • 2x40watt i 8ohm

  • Bluetooth APT-X

  • D/A konverter

  • USB input

Audiolab M-ONE är en kompakt integrerad förstärkare och- det senaste tillskottet till M-DAC-familjen. Samtidigt som vi utnyttjar vår välrenommerade DAC och amp tech i en enda diminutiv låda, säkerställer en mängd analoga och digitala anslutningar, aptX Bluetooth och USB, en spännande sonisk upplevelse med upp till 384 kHz upplösningsljud.

 

En förstärkare för moderna musikälskare

På utsidan är M-ONE nästan identisk med M-DAC +, Audiolabs flaggskepp inom DAC-komponenter. Den har samma kompakta aluminiumskåp och är tillräckligt liten för att kunna stå diskret på ett skrivbord, bord eller hylla, med samma centrala OLED-skärm och eleganta dubbelrotationssystem. Men medan fristående DACs kräver en separat kraftförstärkare för att driva ett par högtalare, får M-ONE i detta lilla chassi plats för stereoeffektförstärkning av passande hög kvalitet samt preamp för analoga källor såväl som digitala.

 

Nu till DACs magi

M-ONEs DAC-sektion är utrustad för att bearbeta PCM-ljuddata upp till 32-bitar/384kHz via USB, vilket gör att M-ONE är förstärkt för att dra full nytta av digitalt ljud med hög upplösning både nu och i framtiden. USB-ingången stöder även DSD-filer (det digitala ljudsystemet som ursprungligen utvecklats för Super Audio CD), vilket ger kompatibilitet med DSD64, DSD128 och DSD256 - en betydande integration, eftersom DSD spelar en viktig roll på den kommande höguppspelade ljudscenen.

 

Filter för alla musikkällor

För att få ut mesta möjliga av Audiolab M-ONEs avancerade ljudbehandling ingår en rad användarinställbara filter för att finjustera ljud från digitala källor efter egen smak. Ett urval av tre PCM-filter och fyra DSD-enheter erbjuder soniska justeringsalternativ för att tillgodose varierande ljudkvalitet från olika digitala nedladdningsfiltyper och källor.

 

I’ve Got The Power

Preamp-sektionen blandar minimalistisk design med högkvalitativa komponenter, vilket garanterar en kort, direkt signalväg för att upprätthålla sonisk renhet. Volymen styrs digitalt i den analoga domänen och matar ut direkt till klass AB-effektförstärkaren, som ger en effekt på 40 W per kanal till 8 ohm – tillräckligt kraftfullt för att få effektiva moderna högtalare att spela upp ett rum utan minsta ansträngning.

 

En low-noise linjär strömförsörjning matar alla kretsar från DAC´en till effektförstärkaren, med en skärmad, precisionslindad toroidformad transformator och flera strömförsörjningssektioner för att minimera korsningsinterferensen. Denna kompromisslösa kretsdesign möjliggör en öppen och kraftigt uppskalad ljudnivå med skarpa detaljer och snabba, precist definierade musikaliska transienter. När den används med högtalare av lämplig kvalitet överträffar M-ONEs prestanda dess minimala storlek.

 

Förutom huvudströmförstärkningssteget, delar M-ONE samma högkvalitativa hörlursförstärkare som finns i M-DAC och M-DAC +, vilket gör att den är lika kapabel med hörlurar som med högtalare.Produkt anmeldelser


“Its star turn is that this amp is combined with company's superb decoding supplied across a suite of digital imputs.”


avforums - Best Hi-Fi Amplifier 2017


 


 “A great all-in-one package with a beguiling sound and an impressive range of features. Has the potential to form the heart of a beautiful-sounding system.”


Hi-Fi World - 5 Globes Award


 


 “Punchy, engaging sound; decent power output.”


H-Fi Choice - Recommended


Tekniske specifikationer

Mer information

Tillverkare Audiolab
Vikt 5.5000
Kategori Integrerad förstärkare
Effekt 4Ω 3x 60 watt
Effekt 8Ω 2x 40 watt
Analoga Linjeingångar 2x RCA
Digitala Ingångar 1x koaxial, 1x optisk, 1x Bluetooth
1x USB-B (till PC), 1x USB-A (till Apple devices)
Hörlursuttag ja, 6,35 mm jack
Bluetooth anslutning ja
Fjärrkontroll ja, fjärrkontroll
Anslutningsterminaler Anslutning för ett par högtalare
Samplingsfrekvens 32-bit / 192kHz (Optisk, Koaxial)
32-bit / 384kHz (USB)
2.8MHz (DSD64), 5.6MHz (DSD128), 11.2MHz (DSD256)
Trigger funktion ja, 12V
Ingångskänslighet 515mV
Ingångsimpedans 10K
Frekvensomfång 10-30kHz (-3dB)
Total harmonic distortion (THD) 0.01%
Signal-brusförhållande 81 (1W @ 1 kHz)
Mått (HxBxD) 114mm x 247mm x 292mm