Densen B-420XS CD-spelare

Densen B-420XS

Densen B-420XS

Tillgängligt: I lager

Skickar idag om du beställer innan 11 timmar and 35 minuter!


17,499 kr /ST.


B-420XS är den helt nya Densen-CD-spelaren, med digital ingång, vilket gör det möjligt att fungera som DAC.

* Obligatoriska fält

+ -


  • Modifierad cd-transport

  • 6 watt Klass A kontruktion

  • DAC Funktion

  • Clockcontroller

  • 1x Coaxial input

  • 1x Coaxial output

  • 2x RCA

  • 1x BNC

  • 1x Denlink

B-420XS är den helt nya Densen-CD-spelaren, med digital ingång, vilket gör det möjligt att fungera som DAC.

 

B-420XS är i alla aspekter optimerad för perfekt prestanda. Signalen kommer från den kraftigt modifierade CD-transporten, med extern klockstyrning för att undvika jitter genom att använda samma klocka i både sändnings- och mottagningsänden på dataströmmen. Passerar genom den avancerade PCB-layouten till DAC, och vidare genom det analoga scenet som använder Densens unika, icke återkopplingsklass A topologi. Det är vidare perfektionerat från tidigare modeller, och är en av de viktigaste elementen som säkerställer B-420XS extremt höga ljudkvalitet.

 

Densens designteam har fokuserat helt på att skapa en CD-spelare som inte bara sätter nya standarder för prisklassen, utan spelar verkligen musik på ett sätt som låter lyssnaren verkligen gräva in i musiken.

 

I B-420XS är inte bara de digitala och analoga scenerna optimerade till perfektion, utan också kraftutbudet. Bärbarheten i B-420XS är hjärtat i allt ljud, jämfört med många poweramplifiers med en 300 VA transformator, 40.000 uF lagringskapacitet och inte mindre än 8 individuella regulatorer och 4 broar. Naturligtvis innebär det att alla digitala steg, analoga steg och mikroprocessorer och displayen har individuella förbrukningar för att undvika störningar och låta alla faser fungera perfekt.

 

Mikroprocessorn innehåller Densens egen styrprogramvara, som styr både cd-enheten och all funktionalitet, inklusive visning, länk och fjärrkontroll. CD-enheten är modifierad med extern klockkontroll. De analoga stadierna är baserade på Densens berömda 6 watt klass A-förstärkningssteg, utan negativ återkoppling (varken global eller lokal), som här är uppenbart använd i en version utan 6 watt-utgång.

 

B-420XS använder de bästa komponenterna i hela konstruktionen, som t ex kondensatorer, Vishay metalfilmmotstånd, guldpläterade RCA med direkt anslutning till det kretskort. Och filmkondensatorer av hög kvalitet.

 

B-420XS finns i antingen albino-finish med krom-tryckkrukor eller svart med antingen krom- eller guldpulver. Displayen är den samma dotmatrisen som används på Densens strömförstärkare och integrerade förstärkare.

 

DAC och analogkort är skilda från huvudkretskortet, och kan uppgraderas när tekniken går framåt. Redan från början kan B-420XS uppgraderas till B-440XS. Även ägare till mindre B-410XS kan få sina B-410XS uppgraderade till B-420XS. Prissättningen av detta är prisskillnaden + en blygsam mängd för arbetskraft.

 

B-410, B-410 +, B-420 och B-420 + kan dock inte uppgraderas till B-420XS.


DAC är en 24-bitars typ som är monterad under en skärmad låda för att undvika digital störning i de analoga stadierna. Med hjälp av Gizmo fjärrkontrollen i lyssnarpositionen kan B-420XS ha den absoluta fasen av signalen inverterad, så även inspelningar med fel fas kan spelas korrekt.

 

Sound-B-420XS är resultatet av Densen Headhoncho Thomas Sillesens önskan att göra en CD-spelare som inte bara överträffar de nuvarande Densen-modellerna, utan en CD-spelare som kommer att vara ett riktmärke för vad som kan förväntas från CD-spelare, inte bara på prispunkten av B-420XS, men också till prispoäng mycket högre. B-420XS är transparent, dynamisk, exakt, engagerande, musikaliskt korrekt, med en exakt ljudnivå och förmågan att skapa ett ljud så bra du glömmer att du bara "lyssnar på en CD-spelare.

 

B-420XS har dubbla guldpläterade RCA-utgångar, BNC-digital utgång och Densens digitala utgångsformat som möjliggör enkel uppgradering för att separera DAC och Transport om Densen beslutar att starta en separat DAC. De digitala utgångarna kan stängas av. Den har också DenLink för enkel kommunikation mellan Densen-produkter och för användning i flerrumssystem.
Tekniske specifikationer

Mer information

Tillverkare Densen
Vikt 8.0000
Kategori CD-Spelare
Förstärkar typ Utgångssteg: 6 watt Klass A kontruktion
Analoga Linjeingångar 2x RCA
Digitala Ingångar 1x Koaxial
Digitala utgångar 1x Koaxial, 1x Denlink
linje-utgång 2x RCA
Fjärrkontroll Densen Gizmo (säljs separat)
D/A-omvandlare för ljud ja
Upplösning 24 bit
CD-enhet modifierad CD transport
Format CD
Strömförsörjning 300 VA, Kapacitet: 40.000 uF
Uppgraderingar kan uppgraderas till B-440
Mått (HxBxD) 440 x 310 x 64 mm.