Cambridge Audio CXC CD-spelare

Cambridge Audio CXC

Cambridge Audio CXC

Tillgängligt: I lager

Skickar idag om du beställer innan 11 timmar and 36 minuter!


Ordinarie pris 5,499 kr

Special Price 4,199 kr/ST.En dedikerad CD-transport
Designad specifikt för en enda sak. CXC snurrar CD-skivor och hämtar ljuddata med perfekt precision så att du kan höra saker som du aldrig hört tidigare i spår som du har lyssnat på hundratals gånger. Och tack vare de helt digitala utgångarna fungerar den i perfekt harmoni med våra integrerade förstärkare CXA60 och CXA80.

* Obligatoriska fält

+ -


I hjärtat av CXC finns vår legendariska S3-servomekanism. Utformad för effektiv återställning av digital CD-data med toppmodern felkorrigering har den konstruerats för att spela CD-skivor med ett strålande resultat. Multifunktionsenheter kan helt enkelt inte mäta sig med CXC. Designen utvecklades faktiskt för vårt flaggskepp, CD-spelaren 851C, som ger minimalt diskjitter och utmärkt felkorrigering för den mest precisa och omsorgsfulla uppspelningen av CD-skivor.

Utan D/A-omvandling i CXC, när den används tillsammans med CX-seriens förstärkare, matar den ut CD-signalen i digital form genom att förlita sig på högkvalitativa Wolfson DAC i CXA-förstärkaren för de viktiga omvandlingsstegen från digitalt till analogt. Resultatet blir mängder av detaljer och en klarhet i skivsamlingen du aldrig tidigare hört.

Elektronik (och därmed ljudkvalitet) är särskilt utsatt för vibrationer och det är därför vi har använt ett akustiskt dämpat metallchassi med låg resonans för att eliminera så mycket vibration som möjligt och se till att bästa möjliga ljudkvalitet utvinns från din musik.
Tekniske specifikationer

Mer information

Tillverkare Cambridge Audio
Vikt 4.7000
Kategori CD Transport
Digitala utgångar S/PDIF coaxial / TOSLINK optical
Utgångsimpedans <75ohms
Mått (HxBxD) 85 x 430 x 315mm