Quad SC-1 Centerhögtalare

Quad SC-1

Quad SC-1

Tillgängligt: I lager

Skickar i morgon om du beställer innan 23 timmar and 3 minuter!


Ordinarie pris 6,999 kr

Special Price 4,999 kr/ST.Alla S-seriens modeller har en skräddarsydd banddrivenhet, vilket ger otroligt utökat högfrekvens, som hörs bättre än de som levereras av typiska dome-diskanthögtalare. Medan många banddrivrutiner är känsliga, lätt benägna att brinna ut om de är övermättade, är den nya bandsenheten som utvecklats för S-serien en helt modern affär med hjälp av de senaste teknikerna och materialerna

* Obligatoriska fält

+ -


  • Banddiskant

  • Kevlar element

  • Matchar med S modeller

  • Neutralt mellanregister

  • Kräver förstärkere

Delikat ljud, kraftfull leverans

 

Alla S-seriens modeller har en skräddarsydd banddrivenhet, vilket ger otroligt utökat högfrekvens, som hörs bättre än de som levereras av typiska dome-diskanthögtalare. Medan många banddrivrutiner är känsliga, lätt benägna att brinna ut om de är övermättade, är den nya bandsenheten som utvecklats för S-serien en helt modern affär med hjälp av de senaste teknikerna och materialerna. Själva bandet är en "sandwichkonstruktion" som gör den robust nog för att hantera högdrivna förstärkare och är helt nedsänkt i ett kraftfullt magnetfält så att det uppnår sin dubbla roll att vara både röstspolen och ljudradiatorn. Förutom att ge utmärkt övergående svar och enastående musikal detalj, är ljudet från detta bandenhet slät helt upp till de högsta musikaliska övertoner som ligger utanför gränserna för mänsklig hörsel. Kontrollerad direktivitet upprätthåller denna ljudkvalitet över en bred horisontell båge för att täcka alla lyssnare medan vertikal dispersion är skräddarsydd för att undvika golv- och takreflektioner, vilket resulterar i den renaste högfrekventa prestandan på lyssätet.

 

 

ABR-drivrutinsdesign

 

Band-tweeters är inriktad på Quads Kevlar-coned bas och midrange-drivrutiner genom sofistikerade crossover-nätverk. Medan monteringsmodellerna använder noggrant avstämda reflexportar för att förstärka basen, är golvhållarna ovanliga för att inkorporera tre ABR (extra basstrålar) i stället för en port. Dessa passiva basenheter stöder huvuddrivrutinerna för att utöka basresponsen till 35Hz, samtidigt som en korrekt och artikulär återgivning av instrumentbasen hålls.
Tekniske specifikationer

Mer information

Tillverkare Quad
Vikt 6.3000