Mission QX-5 Golvhögtalare

Mission QX-5

Mission QX-5

Tillgängligt: I lager

Skickar idag om du beställer innan 11 timmar and 46 minuter!


17,999 kr /Par


QX-serien designades för att gifta sig med avancerad teknik med en mycket attraktiv och unik design som låter högtalarna passa perfekt i det moderna hemmet.

* Obligatoriska fält

+ -


QX-serien designades för att gifta sig med avancerad teknik med en mycket attraktiv och unik design som låter högtalarna passa perfekt i det moderna hemmet.

Frontpanelens utseende antyder avancerad teknik inuti högtalarna samtidigt som det är ett attraktivt ansikte för lyssnaren.

Mission Qx-serien använder Mission klassiska drivrutinsformat IDG (Inverted Driver Geometry). Genom att placera diskantenheten under bas- / mellanregisterdrivrutinen utjämnas banans längd så att ljudvågorna sammanfaller i lyssnarens huvudhöjd. Denna princip förbättrar "tidsinställning".

Ny "ring kuppel" diskant enhet erbjuder höga nivåer av musikaliska detaljer med låg distorsion - de vanliga dome kavitation effekter undviks helt

Dubbelringstrålare - Missionens exklusiva 'ringkupol' använder ett vävt textilmaterial som är utformat i ett dubbelringarrangemang. Kombinationen av textilkupol och multiring-surround applicerar optimal styvhet på det maximala strålningsområdet.

Dubbel bakre kavitet som inte reflekterar konstruktion - mottrycket från membranet ventileras till ett dubbel bakre hålrum, vilket minskar resonansen och upprätthåller en bred arbetsbandbredd.

Basdrivrutiner har Mission DiaDrive-system

Naturlig mellanklasskvalitet med suverän basövergångseffekt tillhandahålls av en sömfri fri, kröklig kon som är formulerad av en blandning av mjuk massa och akrylfiber speciellt utformad för mellanrangens klarhet och klarhet.

DiaDrive tvillingkondesign

Att stödja den krökta främre konan är ett styvt, koniskt stöd med ökat kontaktområde med röstspolen för enastående övergående slag.

Band-liknande slotport design

Den nya slotportkonstruktionen har ribbor för att förbättra luftflödet och undvika "chuffing" som ofta hörs från basreflexportar. Resultatet är förbättrad lågfrekvensprestanda med lägre distorsion.

Toppskiva av aluminium

Införandet av topp- och bottenplattor av aluminium i skåpet ger inte bara ett attraktivt högteknologiskt utseende för högtalarna utan förbättrar också ljudkvaliteten.

Den ökade massan och styvheten minskar resonansen från skåpens väggar, minskar färg och förvrängning.

Golvstående högtalare använder förlängningen av bottenplattan för att förbättra stabiliteten med spetspinnar.

 

OBS! Denna text är maskinöversatt.
Tekniske specifikationer

Mer information

Tillverkare Mission
Vikt 38.2300
Lådkonstruktion Portad låda
Känslighet 90dB
Impedans 8 Ohm
Frekvensomfång (+/-3dB) 32Hz - 24kHz
Bass extension 27Hz (-6dB)
Diskant 1.5" Textile Ring Dome
Mellanregister 6.5" Long Fiber Composite Cone
Baselement 12" Long-Throw x1
Högtalaranslutning Bi-wire
Mått (HxBxD) 112 x 22 x 40.5 cm