Mission LX-2 Kompakta högtalare

Mission LX-2

Mission LX-2

Tillgängligt: Forventet leveringstid 2-3 uger

Skickar i morgon om du beställer innan 23 timmar and 25 minuter!


Ordinarie pris 2,999 kr

Special Price 1,800 kr/ParHos Hi-Fi-Freaks är vi förvånad över hur mycket ljud man kan få för pengarna i den nya LX serien från Mission. Inte oväntat vann de också What HiFi-priset för bästa högtalarna i klassen 2016 utan nämnvärdig konkurrens.

* Obligatoriska fält

+ -

PRODUKTOPLYSNINGER         ANMELDELSER        TEKNISKE SPECIFICATIONER

  • Stora dynamik

  • Testvinnare!

  • Kräver förstärkere

Trogen traditionen är Missions nya LX-2 kraftfull, precis och dynamisk, och viktigast av allt: kul att lyssna på!

Oavsett genre levererar dessa små högtalare varje ton med en entusiasm och anda som sällan ses i denna prisklass. Även om de ser kompakta och blygsamma ut kan de lätt fylla ett medelstort rum med ett läckert och öppet ljud.

LX-2 använder sig av Missions konventionella "omvända" woofer. Detta bidrar till en mer fokuserad och exakt återgivning av mellanregistret så att röster och vokaler står knivskarp. Om du kastar en bra inspelning på anläggningen så känns det som om konstnären står framför dig.

LX-2 har trots sin storlek utbredd dynamik även vid lägre lyssningsnivåer. Mission har medvetet gjort allt som var möjligt för att göra LX-2 så lättdriven att den kan användas med de flesta små anläggningar och förstärkare utan att förlora kontrollen över musiken.

 

 

Crossover

Den är kalibrerad för att förbättra off-axis-prestanda samtidigt som det upprätthålls balanserat on-axis ljud - Crossover är resultatet av Missions långlivade ansträngningar för att pröva olika komponenter för att optimera resultaten. Den trådlösa routern koncentrerar sig på högkvalitativ körning av högtalarkabel istället för att dela upp den mellan två billigare alternativ.

 

 

Skåpet

Det välbyggda kompakta träskåpet visar fördelarna med att gå tillbaka till grunderna, samtidigt som man använder avancerade strategier för att skapa en konkret plattform som är integrerad i drivenheterna. Med en längd på lite mer än 30 cm garanterar LX-1s kompakta storlek en styvhet som är svår att få från större högtalare. Den diskreta visuella designen och den snygga finishen ger en fantastiskt elegant högtalare.

 

Kompatibilitet

LX-2s erbjuder mångsidig och flexibel positionering både när den står mitt i en bokhylla eller på ett par dedikerade ställ. LX-2 står bäst nära men inte mot en bakvägg, eftersom den bakre bränningsporten behöver lite utrymme bakom för bästa prestanda. Dessa Mission-högtalare är lätta att driva och okritiska när det gäller kompatibla komponenter. De är transparenta nog för att till och med släppa igenom premiumseparationer.

 

 

Hos Hi-Fi-Freaks är vi förvånad över hur mycket ljud man kan få för pengarna i den nya LX serien från Mission. Inte oväntat vann de också What HiFi-priset för bästa högtalarna i klassen 2016 utan nämnvärdig konkurrens.

 


Produkt anmeldelser


 "Mission possible! These entertaining budget speakers are among the best budget speakers out there..."

What Hi-Fi? award winner 2016'. 5-star review."Best standmount speaker under £200"
What Hi-Fi? award winner 2016'. 5-star review.
Tekniske specifikationer

Mer information

Tillverkare Mission
Vikt 5.2000
Typ 2-vägs stativhögtalare
Lådkonstruktion Portad låda
Känslighet 86.5dB
Impedans
Frekvensomfång (+/-3dB) 60Hz-30kHz
Recommended amplifier power 20-100W
Diskant 25mm microfibre dome tweeter
Bas/Mellanregister 130 mm advanced fibre bass driver
Högtalaranslutning Single-wire
Mått (HxBxD) 305 x 191 x 260 (mm)