TIBO

Om man är ute efter en riktigt häftig förstärkare eller kanske en bärbar högtalare så är det Tibo som man ska satsa på. Ljudsystem är av yttersta vikt om man vill ha den allra mest förträffliga musiken i ens hem, och kanske vill man dessutom ha en högtalare som man kan ta med sig vart man än är på väg. Det spelar ingen roll vad man föredrar, då Tibo alltid finns där för en med fantastiska produkter. Om man är intresserad av att kika på de olika varianterna så kan man bläddra igenom vårt sortiment här hos HiFi-Freaks!


WOOPS!

There are no products matching the selection.

 


TIBO

Tibo produkter och mer därtill

En typ av HiFi-pryl som kommer från just Tibo är de förträffliga bärbara högtalarna som man verkligen inte vill gå miste om. Dessa är ett bra val om man exempelvis vill ge sig ut till parken eller på stranden för att spela musik utanför hemmet. Självklart är det nästintill omöjligt att bära med sig stora golvhögtalare ut, så då blir de bärbara högtalarna istället helt perfekta. Dessa kommer utrustade med komfortabla handtag så att det alltid ska bli enkelt, smidigt och lättviktigt när det kommer till att bära runt på sin högtalare.

Utöver Tibo högtalarna kan man hitta en lång rad andra typer av högtalare och förstärkare här hos HiFi-Freaks. Med en hel uppsjö av tillverkare samt högtalarsorter såsom golvhögtalare, vägghögtalare, centerhögtalare och de tidigare nämnda portabla (eller bärbara) högtalarna känns utbudet nästintill gränslöst. Därtill får man inte glömma tillbehören och den återstående utrustningen såsom hörlurar och kablar – vilket vi givetvis även har i mängder. För lite billigare alternativ kan man kika under flikarna ”erbjudanden” eller ”lagerrensning”. Här får man tag på alla de generösa rabatterna och annat smått och gott som man verkligen inte vill missa. Allt man behöver göra är att klicka sig runt här i webbutiken.

Vid inköp av ens Tibo produkt

När man har valt en högtalare eller förstärkare från Tibo märket som man anser passar en allra bäst så är det dags att lägga ner den i kundvagnen och bege sig bort till kassan. Här kommer man att få ta beslutet mellan 11 separata betalningsalternativ samt få tillgång till fri frakt om man har beställt för mer än 500 kronor. Som prov på expertis, hög kvalitet och professionell service så har vi mottagit en bedömning från TrustPilot på hela fem av fem stjärnor – ett omdöme som är så bra som det bara kan bli.

Istället för att se på de olika produkterna i en fysisk butik så får man prova dem hemma efter dess att de har blivit beställda och levererade. Man har nämligen alltid en returrätt i 30 dagar så att man under den här tiden kan bestämma sig för om produkten var rätt för en eller inte. Utöver alla dessa generösa erbjudanden så kan man alltid lita på en tre års garanti på alla varor hos HiFi-Freaks. Se till så att du får precis den Tibo högtalaren eller förstärkaren som passar dig genom att titta runt på vårt utbud.