Tannoy

En högtalare kan förbättra dagen på så många vis, och hög kvalitet säger man självfallet aldrig nej till. Efter en lång vecka med hårda tag är det dags för helgen att närma sig, och inte finns det då någonting bättre än att antingen sätta sig ner framför Tv:n eller att lyssna på ens favoritmusik. Oavsett vad man väljer så kommer Tannoys högtalare att finnas där för en i vått och torrt. De levererar den där skarpa ljudkvaliteten som man bara inte vill missa. Titta därför på några av de många högtalare av Tannoy som vi erbjuder här hos HiFi-Freaks.


WOOPS!

There are no products matching the selection.

 


Tannoy

Vilka är Tannoy?

Hela vägen borta i Storbritannien började Tannoy sin tillverkning av högkvalitativa högtalare, men även PA-utrustning därtill. Detta högtalarföretag hade sin början 1926 i London, men under den här tidpunkten gick de under ett annat namn. Det var först under Andra världskriget som Tannoy lyckades få populariteten av deras produkter att växa, och sedan dess har det bara gått bättre och bättre för dem. Själva ordet Tannoy syftar på det brittiska sättet att säga ”PA-system”, och företaget är vida känt för sina ”Dual Concentric högtalare”. I nuläget är de inte längre belägna på samma plats där de började, utan har istället sitt huvudkontor i Skottland.

Här på HiFi-Freaks erbjuder vi några av de högtalare som Tannoy har tillverkat. Varför inte exempelvis satsa på de stilfulla golvhögtalarna i en elegant mahognyfärg. En förträfflig fördel därtill är att man ofta bemöts av erbjudanden i form av rabatter i vår webbutik där man exempelvis kan få högtalarna till en hela 30 % rabatt – kanske till och med ännu mer om man har tur. Det är därför en god idé att regelbundet besöka HiFi-Freaks för att vara säker på att man inte missar några otroliga erbjudanden.

Det finns mer att se

Om man letar efter just lite billigare produkter så kan man ge sig över till fliken ”erbjudanden” eller ”lagerrensning”, men annars är det bara att göra en skräddarsydd sökning för att finna just den produkten som man letar efter. När allting har bestämts och man går vidare till kassan så har man så mycket som 11 olika betalningsmetoder att välja mellan så att man ska kunna använda den metoden som passar en som bäst. Kom ihåg att vi alltid har en tre års garanti på alla våra varor samt att man får gratis frakt när man köper någonting från HiFi-Freaks för mer än 500 kronor.

Då produkterna köps på nätet och man givetvis inte kan se dem i någon fysisk butik så har man en 30 dagars returrätt till sin tjänst. Om någonting skulle vara opassande kan man antingen returnera sin produkt och få pengarna tillbaka eller byta det som man har köpt mot någonting annat. Om man har några ytterligare frågor kan man alltid ringa, skicka ett mejl eller ta kontakt med oss genom livechatten. Om allt är i sin ordning kan man redan nu kika på de fantastiska högtalarna av Tannoy och välja sin favorit idag.