Kimber

Om man ska säkerställa att ljudet kommer ut ur ens högtalare på ett klart och väl-låtande vis är det av yttersta vikt att allting passar tillsammans. De komponenter som man väljer både i form av stora ljudsystem samt de mindre tillbehören till utrustningen är alla lika viktiga för att resultatet ska bli perfekt. För att lyckas med detta krävs det inte enbart att man köper det bästa av det bästa gällande högtalare, utan alla de rätta kablarna behöver också inköpas och sättas på plats. Om det just är Kimber kablar som fångar ens intresse så har HiFi-Freaks definitivt mycket att erbjuda.


WOOPS!

There are no products matching the selection.

 


Kimber

Vad är Kimber kablar?

Redan tillbaka på mitten av sjuttiotalet arbetade Ray Kimber hos ett ljud- och ljusföretag som låg beläget i Los Angeles. Till en början var det inte vanligt att ljus- och ljudsystem installerades precis vid sidan om varandra. När man talade om diskotek så var det dock en helt annan femma, och här kunde man ofta se ljusen och högtalarna bli installerade vid sidan om varandra. Högtalarkabeln fungerade lite som en typ av antenndisplay, vilket gjorde att brus från ljuset tog sig in i ljudsystemet. När alla högtalarkablar väl lindades in i stål märkte man hur detta problem plötsligt hade lösts.

Det var här allting började, och under årens gång blev Kimbers idéer bara fler i hoppet om att konstruera de mest perfekta kablarna. Allt verkade gå hans väg, och numera är Kimber ett känt märke med högkvalitativa kablar. I olika prisklasser, tjocklekar och användningsområden kan man idag inhandla de allra bästa Kimber kablarna just här hos HiFi-Freaks på ett enkelt och praktiskt sätt. Om man vill göra en mer exakt sökning kan man välja prisgräns, färg, tillverkare m.m. och på så vis få ens favoritkablar uppradade.

Skälen till att välja just HiFi-Freaks

Här i webbutiken HiFi-Freaks får man tillgång till en lång rad olika förmåner och villkor som man med största sannolikhet inte hade hittat i de flesta andra butiker. En av dessa fördelar är exempelvis att man har så mycket som 30 dagar på sig att prova sin produkt innan man bestämmer sig – det är helt enkelt en 30 dagars returrätt där man antingen kan returnera sin beställda vara och få tillbaka sina pengar eller byta ut varan mot en annan. Man kommer dock garanterat att älska det man beställer hos HiFi-Freaks, och vårt TrustPilot score på fem av fem stjärnor visar sannerligen att vi vet var skåpet ska stå.

Expertis är vårt mellannamn. För att man alltid ska känna sig säker att inhandla sina HiFi-prylar hos oss så har man en garanti som gäller i hela tre år. Vid beställningar som kostar mer än 500 kronor behöver man till och med inte betala fraktkostnader, och vid returer står vi för returfrakten oavsett vad man från början har betalat för produkten. Kimber kablar finns det många av här hos HiFi-Freaks, så varför inte börja sin sökning redan idag och få tag på prylarna som man alltid har drömt om.