Signalkablar - XLR

Signalkablar ansluter de individuella enheterna med varandra och denna kritiska överföring av signalen från en enhet till en annan bör man ta seriöst, eftersom det här finns många möjligheter att förbättra och finjustera systemets prestanda.

Återigen gäller att de medföljande kablarna aldrig är av tillräcklig kvalitet. En bra kabel mellan dina apparater ökar detaljnivån, den dynamiska kontrasten och säkerställer en stressfri upplevelseskvalitet.

Kvalitetskablar kan också användas som ett fintuningsredskap i high-end system som kan tillgodose bestämda tonala preferenser.


WOOPS!

There are no products matching the selection.

 


Signalkablar - XLR

XLR kablar för ett bättre ljudsystem

Huruvida ljudet i högtalarna låter bra eller inte kan på ett storslaget vis hjälpa eller stjälpa en trevlig filmkväll eller musikstund. När man väl har arbetat hela dagen och vill koppla av i sitt hem med lite trevlig underhållning är det av yttersta vikt i många fall att man har en förträfflig utrustning som alltid ser till så att ljudet är fantastiskt. För att man ska nå det här resultatet kan det vara en god idé att exempelvis ta en titt på några av de många XLR kablarna som vi erbjuder här hos HiFi-Freaks. Man kommer att imponeras av den höga kvaliteten alla dagar i veckan.

Vad är en XLR kabel?

När man talar om just XLR kablar så är det väl värt att veta hur man kan få användning av dessa när det kommer till att agera som anslutningsdon i olika ljudsystem. Det är vanligast att de används i just mikrofoner eller högtalare, men det finns fler användningsområden därtill. Om det finns två olika signalledare i form av plus och minus samt en jordledare så kallas det för en balanserad förbindelse. Detta ser till så att signalen isoleras på ett mer välutfört sätt från störningar jämfört med andra obalanserade anslutningar. Det är vanligt förekommande att XLR kabeln har tre poler, men fler än så kan finnas på vissa kablar.

Att välja den mest perfekta kabeln kan vara svårt, och för att göra hela sökningsprocessen enklare så har man därför möjlighet att hos HiFi-Freaks göra en skräddarsydd sökning. Allt som behövs är att man fyller i vad det högsta och lägsta priset på kabeln får vara, vem tillverkaren är, vilken färg kabeln ska ha samt mer därtill. Snart kommer kablarna att sorteras på så vis att man endast får se de som intresserar en.

Bra att veta om HiFi-Freaks

Om man är ny hos HiFi-Freaks så har man många nya fantastiska erbjudanden och villkor som är väl värda att upptäcka. Vi har exempelvis en tre års garanti på alla de produkter som man beställer, och så länge man köper en HiFi-pryl som kostar mer än 500 kronor så är frakten helt utan kostnad. Vår service är även alltid på topp, och om man för något skäl skulle behöva komma i kontakt med kundtjänsten så är det bara att ringa, skicka iväg ett mejl eller skriva över live chatten. Vi återkommer så snabbt som möjligt.

Vi har ingen fysisk butik, vilket tillåter oss att istället lägga pengarna på att erbjuda riktigt högkvalitativa produkter till förvånansvärt låga priser. Detta betyder dock också att produkterna som man beställer får testas direkt i hemmet, och därför har vi en 30 dagars returrätt – så att man alltid ska kunna säkerställa att den beställda produkten passar en som handen i handsken. Vid returer är det HiFi-Freaks som står för hela returfrakten. Utöver alla dessa otroliga fördelar har vi ett TrustPilot score på 5 av 5 stjärnor vilket starkt visar prov på vår expertis. Ta en titt på några av de praktiska XLR kablarna redan nu!