Wharfedale D10 Subwoofers

Wharfedale D10

Wharfedale D10

Tillgängligt: På lager

Skickar idag om du beställer innan 2 timmar and 58 minuter!


2,999 kr /ST.


Wharfedale är stolta över att släppa en ny serie av aktiva subwoofers! Erfarenheterna från de populära WH-S8 och WH-S10-modellerna har lagt grunden för de nya D8 och D10 subwooferna.

* Obligatoriska fält

+ -


  • 10 tums baselement

  • Kraftfull förstärkare

  • Bra med musik och film

Wharfedale är stolta över att släppa en ny serie aktiva subbasar. Med en teknik som finslipats i den populära WH-S8 och WH-S10, är de nya D8 och D10 subbasarna det perfekta sättet att förbättra din stereo eller ditt hem-system för att producera utmärkt low-end prestanda.

 

Kabinettkonstruktionen för den nya D10 har estetiskt förbättrats med nya högglanslackade frontbaffels och kosmetiskt förbättrad faner. Detta är inte bara en betydande förbättring, utan det nya utseendet är framtaget för att matcha den nya och prisbelönta Diamond 200-serien perfekt, som redan får enastående omdömen internationellt.

 

Bortsett från ny och förbättrad estetik, är de två nya subbasar byggda för att framhäva prestandan på alla AV-installationer. D10 har ett aktivt, dynamiskt drivet subbas-system i en sluten låda, vilket ger snabb, precis och intensiv basåtergivning. D10 använder också en specialdesignad klass D effektförstärkare med balanserad drift som ger kraft och dynamik som inte finns i jämförbara produkter.
Tekniske specifikationer

Mer information

Tillverkare Wharfedale
Vikt 16.5000
Baselement 1 x 10" (250mm) cone long-throw
Signal-brusförhållande >85dB
Enhetstyp Active Dynamic-Drive IB subwoofer system
Förstärkareffekt 150W (300W Peak)
Frekvensomfång 35Hz - 150Hz
Ingångsimpedans Line In 10kOhms / LFE 5kOhms
Ingångskänslighet 100mV for maximum output (line)
Ingångar Stereo Line In (2 x RCA Phono) / Mono (LFE) Line In (RCA Phono)
Fasjustering 0 - 180° phase switch
Automatisk av/på Yes (turned on or off)