Wharfedale VISTA 200 Soundbar/base

Wharfedale VISTA 200

Wharfedale VISTA 200

Tillgängligt: På lager - 3-5 hverdages leveringstid

Skickar Monday, October 25 om du beställer innan 2 days, 8 timmar and 18 minuter!


Ordinarie pris 2,999 kr

Special Price 1,499 kr/ST.Vista 200 levererar en betydande ljuduppgradering trots sin låga profil design och grundligt blygsam prislapp. Bara 90 cm lång och bara 6,2 cm hög, den långa och smala formen sitter diskret under skärmen utan att förstöra även den mest eleganta TV-estetiken. Placerat på ett TV-stativ eller monterat på en vägg ser dess smarta, glanssvarta finish alltid ut som delen.
+ -


Vista 200 levererar en betydande ljuduppgradering trots sin låga profil design och grundligt blygsam prislapp. Bara 90 cm lång och bara 6,2 cm hög, den långa och smala formen sitter diskret under skärmen utan att förstöra även den mest eleganta TV-estetiken. Placerat på ett TV-stativ eller monterat på en vägg ser dess smarta, glanssvarta finish alltid ut.

Inbäddat bakom metallhögtalargallret är ett par högkvalitativa dynamiska föraraggregat, placerade i vardera änden av ljudfältets längd för att säkerställa rymligt stereoljud och kompletteras av två reflexportar för att hjälpa basresponsen. Dessa drivrutiner drivs av 2x30W stereoförstärkning, vilket ger ett ljud som är detaljerat men ändå toniskt rikt - en kraftfull, mycket begriplig leverans som säkerställer att rösterna är tydliga, ljudeffekterna är effektafulla och musiken är fyllig och engagerande. Dessutom ger tre utjämnarinställningar märkta 'Film', 'Musik' och 'Nyheter' en viss ljudanpassning som passar vad användaren tittar på eller lyssnar på.

Att ansluta Vista 200 till en TV är enkelt. Det finns tre digitala ingångar: HDMI (ARC), optisk och koaxiell. Det finns också en 3,5 mm analog ingång, vilket innebär att du kan ansluta en TV (eller en ljudenhet) via en RCA- eller hörlursutgång.

Vista 200 har också inbyggt Bluetooth, vilket gör det möjligt för användare att para enheter som smartphones, surfplattor och bärbara datorer och dra nytta av ljudfältets rika, rumfyllda ljud när man strömmar på musik eller tittar på videoinnehåll.

 

OBS! Denna text är maskinöversatt.
Tekniske specifikationer

Mer information

Tillverkare Wharfedale
Vikt 0.0000
Typ Soundbar system
Frekvensomfång (+/-3dB) 45Hz – 20kHz
Mått (HxBxD) 62 x 900 x 92
Digitala Ingångar 3.5mm / RCA / coaxial / optical / HDMI ARC connectivity / BT 4.2
Standby strömförbrukning <0.5w