Mission QX-C Högtalare

Mission QX-C

Mission QX-C

Tillgängligt: I lager

Skickar Monday, January 25 om du beställer innan 1 day, 22 timmar and 29 minuter!


4,399 kr /


Mission firar 40 års ljudkompetens och har introducerat den nya QX-C centerhögtalaren, del av ett sortiment som kombinerar vackra designegenskaper med fantastiska prestanda.

* Obligatoriska fält

+ -


Mission firar 40 års ljudkompetens och har introducerat den nya QX-serien - ett sortiment som kombinerar en vacker design med en häpnadsväckande prestanda. De nya högtalarna i QX-serien är perfekta för användning i både hi-fi- och hemmabioinställningar, och imponerar inte bara med ljudet de kan producera utan den prisvärda prislappen som följer med. Hela sortimentet har genomgått en fullständig omdesign och erbjuder avancerad teknik och uthålliga omfattande, krävande lyssningstester för att utvecklas till en högtalare som ger en spännande och dynamisk prestanda över alla typer av musik eller filmljudspår.

Ljud

Mission QX-C centerhögtalare kan skryta med basdrivrutiner som har Mission DiaDrive-system, en sömfri fria, veckad kon som har formulerats från en blandning av mjuk valp och akrylfiber. Detta DiaDrive-system har speciellt utformats för att ge denna fantastiska högtalare naturlig klarhet och klarhet i mellanområdet. Att stödja den krökta främre konan är ett styvt, koniskt stöd som skapar ett ökat kontaktområde med röstspolen för att ge en enastående kortvarig påverkan. Slutligen har enhetsomgången och fixeringsskruvarna alla varit dolda bakom en unik kam-tandtrimning - en design som ger framsidan av högtalaren sin signatur "high-tech" look.

Design och drivrutiner

Mission QX-C centerhögtalare är designad för att gifta sig med avancerad teknik med snygg och attraktiv estetik, vilket gör att de kan smidigt integreras i alla befintliga system och matchar nästan alla typer av inredning i hemmet. Den här högtalarens frontpanel antyder båda den avancerade tekniken som hålls inom och presenterar ett attraktivt ansikte för lyssnaren.

Mission QX-C använder Mission's Inverted Driver Geometry (IDG) drivrutinsformat som placerar diskantenheten under bas- / mellanregisterdrivrutinen, utjämnar signalbanans längd och därmed låter ljudvågorna sammanfalla i huvudhöjden för lyssnaren. Denna drivrutinsdesignprincip kommer att förbättra tidsinställningen och ge ett generellt bättre svar när du lyssnar på musik eller tittar på filmer.

Den nya "ring dome" diskantenheten i QX-C centerhögtalaren fungerar för att erbjuda höga nivåer av musikalisk detalj samtidigt som distorsionsnivåerna hålls så låga som möjligt, med de vanliga kuppelkavitationseffekterna hållna i fjärr. Därefter använder "ringkupolen" vad som kallas dubbelringkylaren - ett vävt textilmaterial som bildas i ett dubbelringarrangemang. Denna kombination av textilkupol och multiringssurround hjälper till att uppnå optimal styvhet över det maximala utstrålningsområdet. För att komplettera allt detta innefattar Mission QX-C sedan en icke-reflekterande dubbel bakre kavitet för att ventilera mottrycket från membranet i ett dubbel bakre kavitet, vilket reducerar all resonans och upprätthåller en bred bandbredd.

När det gäller estetik fungerar QX-C-centerhögtalaren hårt för att säkerställa att den förblir snygg medan den kan passa in i alla system, men högtalarens designaspekter har mer än en funktion. Aluminium topp- och bottenplattor förbättrar ljudkvaliteten medan de ger en mer modern känsla. en bandliknande design över slotportarna säkerställer att högtalaren ser högteknologisk samtidigt som den ökar luftflödet och undviker chuffing från basreflexporten, vilket resulterar i en lågfrekvent prestanda som uppnår lägre distorsionsnivåer; och de bågformade skåpshörnen använder en halvcirkulär form på högtalarnas hörn för att jämna ut diffraktion från drivenheterna, varigenom de kan ge bättre kraftfördelning till lyssningsområdet.
Tekniske specifikationer

Mer information

Tillverkare Mission
Vikt 8.6200
Typ 2-way center speaker
Lådkonstruktion Portad låda
Känslighet 88 dB
Impedans 8 compitable
Frekvensomfång (+/-3dB) 58Hz – 24kHz
Recommended amplifier power 25-120W
Mått (HxBxD) 175x550x170