Cambridge Audio C46 Inbyggnadshögtalare

Cambridge Audio C46

Cambridge Audio C46

Tillgängligt: Slut i lager


1,999 kr /Par


Upplev extraordinära nivåer av förfining från praktiskt taget osynliga högtalare

Aldrig tidigare har du hört en sådan noggrannhet, detalj och realism från en högtalare som du kämpar för att hitta i ditt rum. Denna breda spridning i takhögtalaren erbjuder utmärkt integration i alla hem, dess lilla 80 mm diameter sitter mindre än 3 mm stolt när den monteras i ditt tak. De är snabba och enkla att installera och gallren kan målas för att blandas in harmoniskt.


 


 

+ -


Upplev extraordinära nivåer av förfining från praktiskt taget osynliga högtalare

Aldrig tidigare har du hört en sådan noggrannhet, detalj och realism från en högtalare som du kämpar för att hitta i ditt rum. Denna breda spridning i takhögtalare erbjuder utmärkt integration i alla hem, dess lilla 80mm diameter sitter mindre än 3 mm stolt när den monteras i ditt tak. De är snabba och enkla att installera och gallren kan målas för att blandas in harmoniskt.

Minx C46-högtalarna, som skapades i Cambridge Audio: s forsknings- och utvecklingscenter i hjärtat av London av ett team som drivs med en passion för otroligt ljud. Minx 5.1-system, installerat runt ditt hem för att föra musik diskret till alla rum eller används i matriser i en kommersiell miljö för att ge en jämn spridning av ljud, C46 är otroligt mångsidig.

Fullt testad enligt IP65, som säkerställer att inget damm eller vatten kan passera och utrustat med en svängande packning som sväller under exponering för värme för att blockera rök, är C46 lämplig för en mängd olika miljöer.

Med BMR (Balanced Mode Radiator) -teknologi fungerar den här designen utmärkt och täcker ett exceptionellt stort ljudavtryck, vilket innebär att jämfört med konventionella högtalare måste du installera mindre av dem för att få samma jämna ljudnivå över ett brett område.

 

OBS! Denna text är maskinöversatt.
Tekniske specifikationer

Mer information

Tillverkare Cambridge Audio
Vikt 0.4600
Känslighet 86dB (2.83 Vrms input)
Impedans 8 Ohms compatible
Frekvensomfång (+/-3dB) 120Hz – 20kHz
Recommended amplifier power 15-200 Watts
Bas/Mellanregister 1 x 2.25’’ (57mm) BMR driver
Mått (HxBxD) 98mm (height) x 88mm (diameter) (inc. outer bezel). Inside diameter/mounting hole required: 75mm