Mission LX-3 Golvhögtalare

Mission LX-3

Mission LX-3

Tillgängligt: I lager

Skickar idag om du beställer innan 16 timmar and 46 minuter!


Ordinarie pris 4499,00 kr/Par

Special Price 3399,00 kr/ParLX-3 är en mycket diskret men ändå mycket kraftfull golvhögtalare som lätt kan spela upp ett mindre vardagsrum på ett övertygande sätt.

* Obligatoriska fält

+ -


  • Kraftfull bas

  • Kräver förstärkere

LX-3 är en mycket diskret men ändå mycket kraftfull golvhögtalare som lätt kan spela upp ett mindre vardagsrum på ett övertygande sätt.

 

LX-3 är en två-vägs högtalare som kombinerar en 25mm stor Mission-diskant med två mellanregister/bashögtalare. LX-3 placerar diskanten mellan de två i en 'D'Appolito' konfiguration, i stället för ovanpå båda enheterna, som är det konventionella sättet i LX1 och LX2. Detta har visat sig vara användbart för att skapa en otroligt homogen och total lyssnarupplevelse.

 

En robust MDF-stag på insidan gör skåpet extremt styvt.

 

Mission har genom en så kallad CAD-analys tagit fram ett skåp som är ytterst resonansdött och som därför bidrar enormt till högtalarens prestanda. Andra element såsom crossover, finjustering, etc. ligger på en extremt hög nivå. LX-serien har redan vunnit flera utmärkelser för bästa högtalare till priset i olika tidskrifter.

 

Crossover och finjustering är också genomförda in i minsta detalj!

Inställningen ger ett exakt stereoperspektiv rakt framifrån men även ett bra ljud utan "perfekt miljö". All finjustering har gjorts i byggandet av crossover, där Mission har få men bra och effektiva komponenter. Internt används också kabel av hög kvalitet.

 

LX-3 är en smart, praktisk och prisvärd högtalare med ett skarp, klassiskt och modernt utseende, i överensstämmelse med Missions vanliga designfokus. Framför allt kommunicerar de musik med engagerande energi och detaljer som levandegör konstnären med all den dynamik och finess du kan förvänta dig av Missions högtalare.
Tekniske specifikationer

Mer information

Tillverkare Mission
Vikt 14.8000
Typ 2-vägs golvhögtalare
Lådkonstruktion Portad låda
Känslighet 86.5dB sensitivity
Impedans
Frekvensomfång (+/-3dB) 42Hz – 20kHz
Recommended amplifier power 20-100W
Diskant 25mm microfibre dome tweeter
Bas/Mellanregister 2 x 130mm advanced fibre bass driver
Högtalaranslutning Single-wire
Mått (HxBxD) 1010 x 310 x 400 (mm)