Högtalare

En kompakt högtalare är en "liten" högtalare som kan placeras antingen på väggen, i en hylla eller på ett köpt stativ.
Moderna kompakta högtalare förvånar de flesta människor som lyssnar på dem eftersom de ofta erbjuder ett ypperligt ljud trots sin ringa storlek.
Om köparen också vill ha en avgrundsdjup bas är det ett bra val för att komplettera en kompakt högtalare med en subwoofer. Denna lösning tillgodoser både inredningsvänligheten och ljudet.

En golvhögtalare placeras direkt på golvet (ev. ”spikad” eller avkopplad) utan stativ. Högtalare i denna kategori erbjuder branschens bästa ljudprestanda.
En high-end golvhögtalare med alla enheter i ett hölje kan, om det är bra designat, erbjuda ett komplett ljud; alltså ett ljud som kan rymma allt från den djupaste bastonen till den högsta diskanttonen. Många högtalare i denna kategori kan dessutom spela extremt högt och rent och erbjuder ofta utmärkta 3-D egenskaper. En uppsättning med 2-kanaliga högtalare är utmärkta som fronthögtalare i en surroundljudsuppsättning.

Pris

180 per sida

164 artiklar

Pris

180 per sida

164 artiklar


Högtalare

Högtalaren gör verkligen under för en när det är dags att titta på Tv eller lyssna på musik. Man får det där fulla och klara ljudet som man så länge har drömt om, och tack vare detta blir ens kommande fredagskväll bättre än någonsin. För att man själv ska kunna inreda på det vis som passar en finns det en lång rad olika typer av högtalare som används till olika ändamål. Här hos Hifi-Freaks kan man finna de flesta av dessa olika högtalare, och det är därför väl värt att redan nu kika runt i sortimentet.

De olika högtalarna

Om man eftersöker den bästa ljudprestandan som det bara går kanske man vill titta lite extra på en golvhögtalare. Som namnet avslöjar placeras denne på ens golv, men kan vara fastsatt om det skulle behövas. Om man har fått upp ögonen för de kompakta högtalarna kan det vara bra att veta hur dessa kan sättas på en hylla, fästas på en vägg eller låtas stå på ett stativ. Om man inte har ett större utrymme i sitt hem kan dessa kompakta högtalare vara en möjlighet, då de inte tar upp särskilt stor plats. Även om de är små ska man dock inte låta sig luras. De ger ifrån sig ett fantastiskt ljud som man bara inte vill missa. Inte får man heller glömma att nämna subwoofern som ger en djup bas till ens kompakta högtalare.

Högtalarna nämnda ovan är enbart ett mindre urval av det stora sortimentet som man kan få tillgång till om man besöker Hifi-Freaks. Det finns till och med en skräddarsydd sökningsmetod så att man själv kan välja det som intresserar en utifrån pris, kategori, färg, tillverkare och mer därtill. På så sätt behöver man inte titta igenom en mängd produkter som inte faller en i smaken, utan kan istället omedelbart ta sig till högtalarna som är av intresse.

Rabatter och erbjudanden

För de som regelbundet besöker Hifi-Freaks kommer man snart att märka hur webbutiken är full av fantastiska erbjudanden i form av reducerade priser. Vissa högtalare kan ha en så stor rea som ett 60 % lägre pris. Därtill ska man inte glömma att man hos Hifi-Freaks får sina beställda varor levererade fri från frakt om man köper för mer än 500 kronor.

Ibland kan det hända att ens beställda högtalare inte skulle passa in i ens hem eller vara för stor/liten för det utrymme som man har. I dessa fall är det fullt möjligt att returnera sin beställda produkt inom 30 dagar med full returrätt. Vi på Hifi-Freaks betalar returkostnaden, så bättre kan det knappast bli. Om några frågor eller funderingar dyker upp kring högtalare är det inga problem att komma i kontakt med kundtjänsten genom att antingen ringa telefonnumret eller genom att skicka ett mejl. De kommer att finnas där för en och besvara alla de frågor som man har kring produkterna hos Hifi-Freaks. Välkommen in redan idag för att ta en titt på det breda sortimentet!