Earthquake MiniMe P63 Subwoofers

Earthquake MiniMe P63

Earthquake MiniMe P63

Tillgängligt: I lager

Skickar i morgon om du beställer innan 21 timmar and 31 minuter!


6,999 kr /ST.


MiniMe P63


6,5 "driven subwoofer med dubbla passiva radiatorer.


Subatomisk elegant och mycket kraftfull.


Earthquake Sound MiniMe P63 Subwoofer är en sub atomär storlek, extremt kraftfull subwoofer som är elegant utformad i högglans piano-finish med vackra, mindre drivrutiner på 3 sidor.

* Obligatoriska fält

+ -


  • 3x 6.5" XLT baselement

  • 500W förstärkere

  • 30Hz

  • ULTRA kompakt

  • Pianolack

 

MiniMe P63

 

6,5 "driven subwoofer med dubbla passiva radiatorer

 

Subatomisk elegant och mycket kraftfull

 


Earthquake Sound MiniMe P63 Subwoofer är en sub atomär storlek, extremt kraftfull subwoofer som är elegant utformad i högglans piano-finish med vackra, mindre drivrutiner på 3 sidor.


MiniMe P63 är avsedd för personer som älskar musik och filmer på full gas utan skrymmande utrustning i vardagsrummet. På mindre än 9 "på alla sidor är P63 lätt att placera på en låg hylla under ett bord, bakom möbler eller i ett hörn.


Den utmärkta prestandan hos MiniMe P63 uppnås genom det symbiotiska förhållandet mellan TCT-aktiverad 6,5 "premium XLT aktiv drivrutin och två 6,5" passiva radiatorer kopplade till den massiva kraften i en 500 watt jordbävningsförstärkt klass D-förstärkare. Genomförandet av dubbla passiva radiatorer ökar kraftigt systemets kapacitet och effektivitet vilket resulterar i reproduktion med ultralåg frekvens vid högre ljudnivåer än vad som tidigare uppnåtts av någon tillverkare i denna storlek.


Passiva radiatorer

Passiva radiatorer ökar sub-harmoniskt frekvensrespons och dynamisk utmatningsförmåga. De övervinner de begränsningar som är kända från konventionella stängda och portade mönster som förhindrar radikal utflykt och djupt svar. Den kraftfulla XLT aktiva wooferen är pneumatiskt kopplad till de passiva enheterna, vilket gör att slagfältets effekter kan reproduceras enkelt.


eXtra Long Throw
 
XLT: (eXtra Long Throw) En woofer geometri som ursprungligen utvecklats av jordbävning för tunga industriella subwoofers för att expandera utflyktspotentialen över vanliga långslagade woofers. XLT och PMT arbetar i stor synergi, eftersom varje teknik expanderar på en av de två parametrarna för ljudgenerering - Bore and Stroke. Ljudnivån bestäms i stor utsträckning av Bore Times Stroke. Fråga någon bil buff och de kommer att säga att det inte finns någon ersättning för förskjutning.

 

Kolv-max teknik

PMT: (Piston-Max Technology) En patenterad jordbävningsteknik som förbättrar akustisk produktion samtidigt som det minimerar fotavtrycket. Kolv-Max flyttar högtalaromgivningen till den yttre kanten på kottkroppen, vilket resulterar i 20 procent ökning av ytan. Detta innebär mer ljud och högre effektivitet.

 

Från det tekniska valvet:

Designen av MiniMe P63 var en rolig och utmanande process. Andra tillverkare har tidigare försökt bygga subwoofers i 6,5 tums formfaktor, men med begränsad framgång. Att skala ner en subwoofer samtidigt som prestanda bibehålls är extremt svårt - allting kommer ner till fysiken. Eftersom någon förstår hur American Muscle producerar kraft, kommer du att säga, "Det finns ingen kompensation för förskjutning" medan "Decal Tuning" ser cool ut på parkeringsplatsen, det kommer inte att komma någonstans på dragningen. Några försök var bara nyheter subwoofers utan prestanda eller de var 1000 dollar bling lådor med 2000 watt förstärkare som använde drivrutiner på bara 5 inches av strålande yta som hjälplös misslyckades att fånga luften även när skjuts utöver Xmax. Att vara ett tekniskt driven företag, jordbävningar kan inte bara regurgitate tidigare försök, vi var tvungna att bläddra i vårt eget spår och göra något som faktiskt fungerar.

 

Det var vårt mål att denna subwoofer ska vara mindre än 9 tum på alla sidor (mindre än någon annan tillverkares 6,5 tums formfaktor subwoofer) och dess prestanda kommer att konkurrera med konkurrerande designers subwoofers i 10 tums klassen och vara lika med vår egen MiniMe P8 .

 

Tillbaka till fysiken var det enda sättet att göra detta hända att få samma Bore X Stroke cubic inches som de större woofersna. Ingen fancy technobabble eller abstinens från magiska wands skulle göra. Vårt sortiment av MiniMe Subwoofers använder en aktiv drivrutin och passiv, det här är en utmärkt kombination, men för P63 var vi tvungna att gå ett steg längre och lägga till en andra passiv radiator. Detta hade många fördelar: först och främst ökade det totala ljudutstrålande området med 50 procent. Det ökade också den totala systemeffektiviteten eftersom den aktiva förarens totala luftmotstånd reducerades och sålunda kunde den nå sin nominerade Xmax med mycket mindre effekt från förstärkaren. Detta minskade också komprimeringen vilket resulterade i en övergripande förbättring av ljudkvaliteten.

 

Det löst ett ganska komiskt problem som vi stött på tidigt i utvecklingsfasen när subwoofern bara hade en aktiv och en passiv. Problemet var att på grund av sitt lilla fotavtryck och relativt låg vikt skulle drivrutiner och tröghet faktiskt vrida subwoofern på huvudet med antingen den aktiva eller den passiva till golvet. Som ett resultat hoppade subwoofern över golvet tills nätsladden drogs ur uttaget eller subwoofern förstördes genom att påverka golvet. Många avfrostade system föreslogs som möjliga lösningar för detta, från borrhål till golv - till en vakuumassisterad sugkopp som skulle vara elektriskt aktiverad av en lutningsmätare, så när nedsänkningen skulle tippa ut det skulle ett litet internt vakuum blåsas in och fortsätt suga till marken. Lägg till den tredje passiva radiatorn löst allt detta eftersom den balanserade subwoofern och den passiva radiatorens drivaxel ändrades 90 grader från den aktiva drivrutinen.

 

Till sist: Vi hade kommit väsentligt närmare vår MiniMe P8 match, men fortfarande inte helt där. Bläddra igenom våra patenter av Rolodex, det blev klart att vi redan hade uppfunnit lösningsåren förbi med Piston-Max-tekniken som används i våra bilkomponentförare. Det är ett speciellt sätt att montera förarens surround på undersidan av konen och utsidan av chassit, vilket resulterar i en 20 procent ökning av ljudutstrålande yta. Titta på förarna i MiniMe P63, det är lätt att se att de är gjorda på ett annat sätt än våra andra woofers. Som ett resultat har MiniMe P63 en mer ljudstrålande yta i förhållande till dess övergripande yta än någon annan subwoofer på planeten. Detta löst ligans borrsida. För Stroke användes vår XLT (eXtra Long Throw) woofer geometri, den använder utökat djupt chassi med stötdämpad baksida och tjockare magneter för att möjliggöra utflykt utöver traditionella långa körare. Vi förstärkte föraren ytterligare genom att lägga till vår TCT-teknik (turbinkyld transducer) -teknik. TCT är känd från våra stora industriella subwoofers så skalan ner för att passa P63 var en första. TCT arbetar genom att tvinga luften från polstycket genom en turbinöppning som kyler röstspolen direkt i ett enhetligt ringformat mönster.
Tekniske specifikationer

Mer information

Tillverkare Earthquake
Vikt 5.0000
Kategori Aktiv subbas
Enhetstyp 1x 6.5” Active Premium Extended Excursion Subbas
2x 6.5” Passive Extended Excursion Subwoofer
Förstärkareffekt Klasse A/B
500 watt
Frekvensomfång 30Hz - 160Hz
Ingångar 1x RCA (low level)
Wifi / Bluetooth
Nivåkontroll ja
Fasjustering ja, 0/180 grader
Automatisk av/på ja
Mått (HxBxD) 217,5 x 210 x 220 (mm)