Earthquake MiniMe P12v2 Subwoofers

Earthquake MiniMe P12v2

Earthquake MiniMe P12v2

Tillgängligt: I lager

Skickar idag om du beställer innan 15 timmar and 58 minuter!


12990,00 kr /ST.


En riktig jordbävning!
MiniMe är en elegant och kompakt subwoofer med förträffligt basåtergivning. Den kraftfulla klass D-förstärkaren i kombination med den patenterade SLAPS tillåter MiniMe P12v2 att återge frekvenser ner till 18 Hz!

* Obligatoriska fält

+ -


PRODUKTOPLYSNINGER         ANMELDELSER        TEKNISKE SPECIFICATIONER

  • Extremt kraftfull förstärkare

  • Dubbla 12-tums bashögtalare

  • 18 hz!

  • XLT

  • SLAPS

  • Semi kompakt

  • Pianolack

MiniMe är en elegant och ultrakompakt subwoofer med förträffligt basåtergivning. Den kraftfulla klass D-förstärkaren i kombination med den patenterade SLAPS tillåter MiniMe P12v2 att återge frekvenser ner till 18 Hz!

Denna kompakta subwoofer är det perfekta valet för den kräsne användaren som vill ha en elegant och stilfull subwoofer utan att kompromissa med prestanda och kraft.

 

Lyxig finish

MiniMe är belagd med djup, lyxig svart pianolack. Skåpets finish börjar med en grundlig slipning och grundning följt av flera omgångar svart lack med extra finslipning mellan skikten. Detta avslutas med en slät, högglansig klarlack. Den eleganta pianolacken kompletterar den kompakta, moderna designen och tillför ditt hem finess och exklusivitet på ett skulpturalt sätt.

 

Power i överskott! 

MiniMe är utrustad med en överdimensionerad 640-watts klass D-förstärkare. Den avancerade klass D-teknologin har en verkningsgrad på 90%, vilket innebär att förstärkaren inte blir varm även i tuff och kontinuerlig drift. Earthquakes unika klass D-design kännetecknas av hög prestanda och fantastisk baskontroll. Även de mest komplexa källmaterial återges artikulerat och korrekt.

 

Stroke, dynamik och kontroll!

XLT (Xtra Long Throw) basenheten i MiniMe översätter effektivt elektrisk energi till rörelse. Den starka mekaniska konstruktionen är resultatet av radikal överdimensionering av alla komponenter. Den nya XLT-strukturen möjliggör extrem utflykt utan fysisk deformation eller reducerad reaktiv elektromagnetisk koppling. Den intelligenta och robusta designen gör att basenheten alltid är elektriskt styrd av förstärkaren. Resultatet är överlägsen respons och dynamik.

 

SLAPS - Patenterad överlägsenhet!

SLAPS är orsaken till att ME640-förstärkarens höga utgång kan omvandlas till övertygande bas. SLAPS är ett patenterat system som ökar effektiviteten och subwooferns förmåga att reproducera ultralåga frekvenser. SLAPS står för Symmetrically Loaded Audio Passive System. Som namnet antyder är SLAPS symmetriskt byggd, vilket skiljer den från konventionella passiva enheter. SLAPS integrerar komponenter i sin suspension som säkerställer att enheterna rör sig på samma sätt i båda riktningarna.

 

Den revolutionerande effektiviteten och prestandan är resultatet av koppling mellan SLAPS och den aktiva enheten. SLAPS övervinner begränsningarna som är kända från konventionella slutna konstruktioner och portkonstruktioner som förhindrar extrem utflykt och djup basrespons. Den unika designen ger den aktiva enheten kompressionsfri rörelse, vilket resulterar i djup, dynamisk och slagkraftig bas.Produkt anmeldelser


 "MiniMe 12" er en flot, kompakt, highperformance subwoofer der giver smæk for skillingerne, både ift. til prisen såvel som på en absolut skala. Den understøtter lavfrekvent gengivelse, og beholder sin dynamik også ved meget lavt lytteniveau, og medmindre at man har et stort lytterum eller som jeg ikke kan acceptere mindre end en 21” hornladet subwoofer, så vil den opfylde de krav langt de fleste har til en subwoofer."
Earthquake MiniMe P12, nerds.dk


Tekniske specifikationer

Mer information

Tillverkare Earthquake
Vikt 21.6000
Kategori Baslåda
Enhetstyp 1x 12" Premium Extended Excursion Subwoofer
1x 12" Mass Tuned SLAPS (Symmetrically Loaded Audio Passive System)
Förstärkareffekt 600 watt
Frekvensomfång 18Hz - 115Hz
Ingångar 1x RCA (low level, L+R)
1x högtalaringång (high level, L+R)
utgångar 1x RCA (low level, L+R)
1x högtalaringång (high level, L+R)
Nivåkontroll ja
Fasjustering ja, 0/180 grader
LFE mode ja
Automatisk av/på ja
Mått (HxBxD) 375 x 381 x 413 (mm)