Earthquake EWS-800 Inbyggnadshögtalare

Earthquake EWS-800

Earthquake EWS-800

Tillgängligt: 10 in stock

Skickar idag om du beställer innan 12 timmar and 42 minuter!


Ordinarie pris 4 699,00 kr/Par

Special Price 3 999,00 kr/ParEarthquake EWS-800


Edgeless-serien av In-Wall & Ceiling-högtalare av estetik och prestanda. Graciös, tidlös design blandar smidigt i vilken dekor som helst som lägger till en aura av elegans.

+ -


  • 2-vägs

  • Hög kvalitet

  • Soft-dome tweeter

  • 8" Kevlar Bas

  • Bra med musik och film

  • Kräver förstärkere

Earthquake EWS-800

 

 

Edgeless högtalare

 

Edgeless-serien av In-Wall & Ceiling-högtalare av estetik och prestanda. Graciös, tidlös design blandar smidigt i vilken dekor som helst som lägger till en aura av elegans.

 

Byggd helt utan kompromiss med exklusiva material och konstruerade för att vara en livstid. Space Age-polymerchassi, silke-diskanthögtalare och ballistiska svarta kevlar-koner ger hög kvalitet och utökad hållbarhet.

 

Fram till nu har ramlösa högtalare handlat prestanda för estetik på grund av minskat högtalardjup som är inbyggt i ramlösa konstruktioner. Våra dedikerade ingenjörer har nu övervunnit dessa begränsningar med kärnpatenterad jordbävningsteknik. En avancerad fusion av XLT-geometri och SWS (Shallow Woofer System) -tekniken avslöjar en prestationsnivå som tidigare trodde omöjlig från denna typ av högtalare.

 

För att säkerställa perfekt integration i alla rum, har Edgeless-serien +/- 3dB justering för att skräddarsy akustik och magnetiskt avtagbara färgbara grillar för färgmatchning.

 

Förvandla ditt bostadsutrymme till en lyxsalong som är lika lämpad för högklassig ljud eller helt hemma. Njut av det diskreta förtroendet för ljudkvalitet som erbjuds av Edgeless-serien. * Ej lämplig i områden med hög luftfuktighet.
Tekniske specifikationer

Mer information

Tillverkare Earthquake
Vikt 1.9000
Typ 2-vägs in-wall högtalare
Känslighet 88dB
Impedans
Frekvensomfång (+/-3dB) 30Hz - 20kHz
Recommended amplifier power 500
Diskant 1x 1” silk dome swiveling NEO tweeter
Bas/Mellanregister 1x 8” low mass stiff kevlar cone
Mått (HxBxD) 349 x 248 x 103 (mm)
Monteringshål 326 x 224 (mm)