QUAD S-2 Cyber Monday

QUAD S-2

QUAD S-2

Tillgängligt: I lager

Skickar Monday, January 25 om du beställer innan 1 day, 22 timmar and 55 minuter!


11,999 kr /Par


Varje Quad-komponent passar perfekt till hifi-systemets övriga delar och är utformad med ett enda mål - att vara ‘The Closest Approach To The Original Sound’.

Quad S-seriens högtalare uppfyller detta mål på ett beundransvärt sätt. Med en ny banddrivenhet som genom sofistikerade crossover-nätverk är inriktad till Quads avancerade bas-mellanregister-drev levererar alla högtalare i intervallet alla originalprestandans nyanser och passion.

* Obligatoriska fält

+ -

PRODUKTOPLYSNINGER         ANMELDELSER        TEKNISKE SPECIFICATIONER

  • Hög kvalitet

  • Banddiskant

  • Ofärgat ljud

  • Kevlar element

  • Kräver förstärkere

Quad har alltid varit stolta över att kunna erbjuda en komplett lösning för musikälskare. Varje Quad-komponent passar perfekt till hifi-systemets övriga delar och är utformad med ett enda mål - att vara ‘The Closest Approach To The Original Sound’.

Quad S-seriens högtalare uppfyller detta mål på ett beundransvärt sätt. Med en ny banddrivenhet som genom sofistikerade crossover-nätverk är inriktad till Quads avancerade bas-mellanregister-drev levererar alla högtalare i intervallet alla originalprestandans nyanser och passion.

 

Quad lanserade sin första högtalare, Corner Ribbon, redan i mono-tiden 1949. Det var verkligen en prestigeprodukt men den erbjöd något speciellt, en särskilt tydlig och detaljerad övre mellannivå för treble prestanda från ett stort och känsligt banddrev.

 

Det ursprungliga hörnbandets naturliga och trovärdiga ljudreproduktion hyllades av hi-fi-pressen. Både den nya S-serien och flaggskeppet Z-serien har båda inspirerats av denna klassiska högtalare, vilket har resulterat i två nya moderna högtalare som levererar det känsliga och vackra ljudet i en kraftfullare och modernare högtalare.

 

Inpackningen är snygg med rundade framkanter på framsidan och baksidan, och varje högtalarkabinett har en sandwichkonstruktion med växlande lager av MDF och high-density spånskiva för att minska panelresonansen till under hörlighetsnivån.

 

Estetiskt är utseendet klassiskt Quad, men ändå subtilt uppdaterat och först tillgängligt i svart eller Sapele mahognyfaner. I höst tillkommer finishalternativen premium handlackad pianovit och pianosvart.

 

Delikat ljud, kraftfull leverans

 

Alla S-seriens modeller har en skräddarsydd banddrivenhet som obesvärat levererar otroligt höga frekvenser som låter avsevärt bättre än de som kommer från typiska kupoldiskanter.

 

Medan många banddrev är känsliga och lätt benägna att bränna ut om de överbelastas så är den nya bandenheten som utvecklats för S-serien en mycket modern enhet som använder sig av de senaste teknikerna och materialen. Själva bandet är en sandwichkonstruktion som gör det robust nog för att hantera högdrivna förstärkare och är helt nedsänkt i ett kraftfullt magnetfält så att det klarar sin dubbelroll som både röstspole och ljudradiator.

 

Förutom att ge förträffligt transient respons och enastående musikaliska detaljer är ljudet från denna bandenhet jämnt ända upp till de högsta musikaliska övertonerna som ligger utanför det mänskliga örat. En kontrollerad direktivitet upprätthåller denna ljudkvalitet över en bred horisontell båge som når alla lyssnare medan den vertikala dispersionen är skräddarsydd för att undvika golv- och takreflektioner, vilket resulterar i den renaste högfrekventa prestandan för lyssnaren.

 Produkt anmeldelser


 “The ribbon tweeter-equipped Quad S-2 is a sumptuous sound loudspeaker that blends accuracy with sonic sparkle in a room-friendly package. Hard to beat at the price!”
“Quad has definitely hit the mark with the S2s.They have a smooth, vibrant sound that is refreshingly uncoloured and never less than engaging”
Quad S-2, Hi-fi world - Awarded 5 globesTekniske specifikationer

Mer information

Tillverkare Quad
Vikt 7.1000
Typ 2-vägs stativhögtalare
Lådkonstruktion Portad låda
Känslighet 87dB
Impedans
Frekvensomfång (+/-3dB) 48Hz ~ 22kHz
Bass extension 37Hz
Recommended amplifier power 25-150W
Diskant 12 x 45 mm True Ribbon
Bas/Mellanregister 5" (125mm) woven Kevlar cone
Högtalaranslutning Bi-wire
Mått (HxBxD) 330 x 180 x 290 (mm)