Mission LX-4 Cyber Monday

Mission LX-4

Mission LX-4

Tillgängligt: I lager

Skickar Monday, January 25 om du beställer innan 1 day, 23 timmar and 28 minuter!


11,999 kr /Par


Mission LX-4 är en smart, praktisk och prisvärd högtalare med ett skarp, klassiskt och modernt utseende, i överensstämmelse med Missions vanliga designfokus.

* Obligatoriska fält

+ -


  • Kraftfull bas

  • Kräver förstärkere

Mission LX-4 är en smart, praktisk och prisvärd högtalare med ett skarp, klassiskt och modernt utseende, i överensstämmelse med Missions vanliga designfokus. Framför allt kommunicerar de musik med engagerande energi och detaljer som levandegör konstnären med all den dynamik och finess du kan förvänta dig av Missions högtalare.

 

Inställningen ger ett exakt stereoperspektiv rakt framifrån men även ett bra ljud utan "perfekt miljö". All finjustering har gjorts i byggandet av crossover, där Mission har få men bra och effektiva komponenter. Internt används också kabel av hög kvalitet.

 

LX-4 är enkla att använda och är inte kritiska i förhållande till matchande utrustning. De är transparenta nog att kunna användas med förstärkare och anläggningar i den tunga änden av skalan.

 

Det välbyggda träskåpet signalerar old-school, men internt har man gjort alla tilltag för att ge högtalarenheterna bästa arbetsförhållanden. Den diskreta designen med extremt hög finish ger känslan av en mycket klassisk högtalare med ett modernt uttryck.

 

LX-4 ger musiken själ i större utsträckning än till och med många betydligt dyrare högtalare på marknaden. De är snabba, precisa och spelar djupt, men utan att förlora kontrollen och auktoriteten över musiken.
Tekniske specifikationer

Mer information

Tillverkare Mission
Vikt 18.0000
Typ 2-vägs golvhögtalare
Lådkonstruktion Portad låda
Känslighet 90dB
Impedans
Frekvensomfång (+/-3dB) 40Hz – 30kHz
Recommended amplifier power 15-150W
Diskant 25mm microfibre dome tweeter
Bas/Mellanregister 2 x 130mm advanced fibre bass driver
Högtalaranslutning Single-wire
Mått (HxBxD) 995 x 214 x 310 (mm)