Cambridge Audio YoYo S Aktiva högtalare

Cambridge Audio YoYo S

Cambridge Audio YoYo S

Tillgängligt: I lager

Skickar idag om du beställer innan 10 timmar and 56 minuter!


1,899 kr /ST.


(S) står för små och från utsidan, det är exakt vad den här högtalaren är. Mycket kompakt och perfekt bärbar. Men bakom tyget, (S) kan skryta med en rad komponenter valda för den mest kraftfulla och högkvalitativa prestanda du kan passa in i en högtalare i denna storlek. Så ljudet är allt annat än litet.

* Obligatoriska fält

+ -


BLUETOOTH-talare - designade av HI-FI-ingenjörer

(S) inrymmer två drivrutiner med full räckvidd, en subwoofer och en passiv baskylare - det här är vad du kan se runt högtalarens baksida och är hur (S) levererar verkligt lyhörd och exakt bas till ditt ljud.
GESTURKONTROLL

Den beröringskänsliga kontrollpanelen har också gestkontroll. Så du kan dra handen över panelen från vänster till höger för och från höger till vänster till, utan att trycka på några knappar.
USB-LADDNING

Så mycket som vi älskar våra smartphones, låter batteriets livslängd oss ​​ofta. Så vi har inkluderat en USB-laddningsport så även om du inte är ansluten till elnätet kan du fylla på telefonens batteri.
HÖGTALARE

Om ett samtal kommer in medan du är ansluten kan du ta samtalet från högtalaren via den inbyggda mikrofonen och uppleva stor tydlighet och volym. Och om rummet råkar vara fullt av människor ... ja, de kan också vara med.
 

(S) packar upp till 14 timmars bärbar batteritid. Så det är en 14-timmars fest eller 2 x 7-timmars middagar eller 7 x 2-timmars filmer eller 14 x 1-timmars Zumba-sessioner innan du behöver ladda om.

 

OBS! Denna text är maskinöversatt.
Tekniske specifikationer

Mer information

Tillverkare Cambridge Audio
Vikt 1.2000
Mått (HxBxD) 246 x 128 x 67mm
Bluetooth Ja
Analoga Linjeingångar 3.5mm
Bluetooth anslutning ja
Apple airplay nej
Fjärrkontroll ingen
Batteri Ja 14h
Övrigt Hands free control panel / Built-in high quality microphone