Cambridge Audio TVB2 (v2) Aktiva högtalare

Cambridge Audio TVB2 (v2)

Cambridge Audio TVB2 (v2)

Tillgängligt: Slut i lager


Ordinarie pris 4,199 kr

Special Price 3,199 kr/ST.Soundbar & Wireless Subwoofer
TVB2 (V2) uppgraderar din TV: s ljud till enastående höjder samtidigt som den ger otrolig musikuppspelning tack vare samma högtalarteknologi som vi använder i våra bästa Hi-Fi-högtalare. TVB2 (V2) bygger på grunderna som gjorde vår ursprungliga soundbar till en favorit av både musik- och filmälskare, med en förfinad design och förbättrad ljud.

* Obligatoriska fält

+ -


IMMERSIV, RUMFYLLANDE LJUD

Med 120W kraft har TVB2 (V2) konstruerats för djup punchig bas, en detaljerad mellanslag och skarp diskant. Den patenterade BMR®-högtalartekniken sprider ditt ljud 180 grader för att säkerställa att var du än är i rummet, och oavsett om du lyssnar på musik eller tittar på en film, du njuter av en oerhört uppslukande upplevelse.
ANSLUTA

TVB2 (V2) fungerar med alla TV: er, så att alla kan uppleva det uppslukande ljudet. Du kan välja mellan HDMI ARC, TOSLINK optisk digital ingång eller en AUX-in analog ingång för att ansluta till din apparat.

Och med tre HDMI 2.0-ingångar - alla med 4k, HDR och 3D-genomgång - kan du ansluta din satellitbox, spelkonsoler, smart TV-låda eller någon annan enhet till TVB2 (V2). Alla dina media kan få en ljuduppgradering.
TILLÄGG TILL BASS

Den lyhörda trådlösa subwoofern, med 165mm drivrutin, är kodad i fältet så det krävs ingen anslutningsförfarande. Se bara till att den är ansluten och att den startar med baren.
FILM ELLER MUSIK. ALLTID STOR LJUD

Med TVB2 (V2) har vi förbättrat ljudet för att ge en skarp, tydlig dialog i filmer och tv, samtidigt som vi erbjuder exakt och trevlig musikuppspelning.

Tack vare TVB2 (V2): s högkvalitativa digitala signalprocessor med inbyggd utjämnare kan du välja mellan fyra förprogrammerade ljudlägen som optimerar ljudet beroende på om du tycker om en film, TV eller helt enkelt lyssnar på en spellista via Bluetooth. Subwooferens bas kan också justeras till en lämplig nivå för ditt hem.

 

OBS! Denna text är maskinöversatt.
Tekniske specifikationer

Mer information

Tillverkare Cambridge Audio
Vikt 7.0000
Typ Soundbar m sub
Diskant 2 x 57mm (2.25’’) Balanced Mode Radiator (BMR) drivers
Mellanregister 2 x 57mm (2.25’’) Balanced Mode Radiator (BMR) drivers
Baselement 1 x 165mm (6.5’’) woofer
Mått (HxBxD) Soundbar: 880 x 74.5 x 46mm / Subwoofer: 180 x 364 x 278mm
Bluetooth Ja
Analoga Linjeingångar 3.5mm
Digitala Ingångar 3 x HDMI 2.0 inputs / Optical
Digitala utgångar 1 x HDMI 2.0 output with ARC
Bluetooth anslutning ja
Fjärrkontroll ja, fjärrkontroll