Cambridge Audio TV2 (v2) Aktiva högtalare

Cambridge Audio TV2 (v2)

Cambridge Audio TV2 (v2)

Tillgängligt: Slut i lager


2,799 kr /ST.


Ljudbas med Bluetooth
Vissa säger att om det inte är trasigt, fixa inte det. Vi säger, även om det har vunnit en What Hi-Fi? utmärkelsen kan vi göra bättre. Så du kan fortfarande förvänta dig det rika, balanserade ljudet och tydligheten i TV2-märket, men med extra HDMI ARC, en 50% större förstärkare, överlägsen Bluetooth-kvalitet och fler EQ-inställningar till hands. Men vi höll en viktig komponent densamma - priset.

* Obligatoriska fält

+ -


BMR®-DRIVERS

Kan en ruta verkligen leverera en bred, balanserad ljudupplevelse? Vi vet att det kan. BMR®-drivrutinerna som vi använder är unika, de rör sig i två riktningar samtidigt, så från en mycket mer kompakt förare får du ett enormt, perfekt balanserat och väl spridd ljud.
MALL BASE, STOR BASS

TV2 levererar exceptionell kraft från en liten profil. Vi rekommenderar att du sitter på TV upp till 40 "direkt på basen. För större skärmstorlekar kolla in vår TV5 eller skjut TV2 in i en hylla på din mediaenhet.

Den nedåt skjutande subwoofern ger otrolig bas. Det håller också högtalaren skydd mot slag eller oavsiktligt vandalism - om du har barn eller husdjur kanske du uppskattar detta ...
ANSLUTNING

Strömma via Bluetooth eller välj ett trådbundet alternativ från HDMI ARC, TOSLINK Optical, RCA eller 3,5 mm Aux-in. Vi har också lagt alla kablar du behöver i lådan så att sista minuten inte går tillbaka till butikerna.
EQ-INSTÄLLNINGAR

Välj mellan fyra olika ljudlägen för att optimera ljudet för ditt valda innehåll: Filmer, musik, TV och röst.

Vi har också inkluderat justerbar baskontroll på fjärrkontrollen så att du har kontroll över att öka basen oavsett vilket läge du använder.

 

OBS! Denna text är maskinöversatt.
Tekniske specifikationer

Mer information

Tillverkare Cambridge Audio
Vikt 6.0000
Typ Soundbase
Lådkonstruktion Portad låda
Diskant 2 x 57mm (2.25") Balanced Mode Radiator
Mellanregister 2 x 57mm (2.25") Balanced Mode Radiator
Baselement 1 x 165mm (6.5") subwoofer
Mått (HxBxD) 550 x 100 x 333mm
Bluetooth Ja
Analoga Linjeingångar RCA / 3.5mm
Digitala Ingångar HDMI ARC / Optical
Fjärrkontroll ja, fjärrkontroll
Övrigt 4 EQ Settings - Movie, Music, TV and Voice