Cambridge Audio Minx Min 22 Kompakta högtalare

Cambridge Audio Minx Min 22

Cambridge Audio Minx Min 22

Tillgängligt: I lager

Skickar idag om du beställer innan 11 timmar and 40 minuter!


2,399 kr /Par


Ultrakompakta högtalare
Minx-serien omdefinierar vad som är möjligt från högtalare i denna storlek. Varje enhet är diskret i både statur och design, men alla producerar ett enormt ljud som normalt bara är förknippat med mycket större, traditionella lådhögtalare.

* Obligatoriska fält

+ -


Minx-serien består av fyra olika modeller: två satellithögtalare, Min 12 och Min 22, och två subwoofrar, X201 och X301. Var och en av produkterna arbetar harmoniskt så att du kan välja en kombination som passar ditt utrymme, antingen 2.1 eller 5.1, och kommer att låta perfekt matchade.

Minx är färdig enligt högsta möjliga standard i fantastiska vita eller svarta högglanslackar med hjälp av färgapplikationstekniker som är behärskade i premiumbilindustrin. Lätt att rengöra, svårt att repa - Minx kommer att se så bra ut som det låter under många år framöver.

 

 

”Där utrymmet är tätt passar miniscule Minx räkningen och låter fantastiskt”

"Det verkar otänkbart att så små kuber, som är praktiskt taget osynliga när de prickas runt, kan fylla ett rum lika enkelt som de gör."

"Kraften som erbjuds från sådana dämpande högtalare trotsar fysiken, medan den spännande dynamiken, tydliga detaljer och punchy, potent bas skapar illusionen att det finns mycket större högtalare i rummet"

 

 
MIN 12 & MIN 22 talare

Minx-satellithögtalarna finns i två storlekar; singeldrivrutinen Min 12 och dubbeldrivrutinen Min 22. Båda använder BMR®-högtalarteknologi för att producera en exceptionellt bred ljudspridning, men Min 22 ger dig mer tack vare en sekundär dedikerad lågfrekvensdrivrutin. Det betyder att du får ännu mer kraft, kontroll och lyhördhet.

 

OBS! Denna text är maskinöversatt.
Tekniske specifikationer

Mer information

Tillverkare Cambridge Audio
Vikt 0.7500
Typ Passiv
Lådkonstruktion Sluten låda
Känslighet 88dB
Impedans 8 Ohm
Frekvensomfång (+/-3dB) 120Hz-20kHz
Recommended amplifier power 25 - 200W
Diskant 2 x BMR 46mm 2"
Bas/Mellanregister 2 x BMR 46mm 2"
Högtalaranslutning Single-wire
Mått (HxBxD) 154 x 78 x 85mm